Aktywne Wpisy

KarolWojcicki +324
Cześć, Wykopowicze!
Nazywam się Karol Wójcicki - jestem popularyzatorem astronomii, pasjonatem nocnego nieba i autorem popularnonaukowego fanpage'a „Z głową w gwiazdach”.
Spędzam noce pod gwiazdami, ścigam zorze polarne, dokumentuję zaćmienia słońca na drugim końcu świata, a w międzyczasie opowiadam Wam o niesamowitych zjawiskach, które każdej nocy dzieją się nad naszymi głowami. Od lat staram się zarażać ludzi miłością do Kosmosu, organizując pokazy nieba, wykłady i wyprawy w najdalsze zakątki świata w poszukiwaniu
Nazywam się Karol Wójcicki - jestem popularyzatorem astronomii, pasjonatem nocnego nieba i autorem popularnonaukowego fanpage'a „Z głową w gwiazdach”.
Spędzam noce pod gwiazdami, ścigam zorze polarne, dokumentuję zaćmienia słońca na drugim końcu świata, a w międzyczasie opowiadam Wam o niesamowitych zjawiskach, które każdej nocy dzieją się nad naszymi głowami. Od lat staram się zarażać ludzi miłością do Kosmosu, organizując pokazy nieba, wykłady i wyprawy w najdalsze zakątki świata w poszukiwaniu
źródło: 471441202_1135114924633343_1705081517494453766_n
Pobierz
dybligliniaczek +523





#humorobrazkowy #koronawirus #gotowanie #gotujzwykopem
źródło: comment_1586698600WghUP88ABPmwJS4BCajf1U.jpg
Pobierz@Zefir_Zdobywca: Nie wiem czemu akurat do mnie te pytanie, i jak związane jest z pytaniem, ale zależy od szczepu. Takie bayamusy dobrę są w stanie przerobić od 30-kilku BLG. To już jest stężenie zabójcze dla większości stworzeń, bo sam cukier też jest przecież konserwujący. ( ͡° ͜
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3D6aE0bYc8cxI&ved=2ahUKEwjCldW-zOPoAhUJqIsKHWJLCdkQFjAAegQIAhAB&usg=AOvVaw03VVGWbRhNarGWwA8aoTrP
@Boropig: tak, nazywa się to zakwas.
Komentarz usunięty przez autora