Aktywne Wpisy
apfi +3
Jak to jest, że goście podnoszą swoje dziewczyny? Wiem, że waga nie jest wtedy skoncentrowana tylko rozłożona, ale jeśli ktoś podnosi dziewczynę 60kg to ile naprawdę podnosi? 30kg? Da się to obliczyć?
#mirkokoksy #silownia #pytanie #zwiazki #matematyka #niebieskiepaski #rozowepaski
#mirkokoksy #silownia #pytanie #zwiazki #matematyka #niebieskiepaski #rozowepaski
kaeres +1
czy według Was po napiciu sie piwa lub lampki prosecco normalne jest wsiadać i prowadzic samochod? #prawojazdy #polskiedrogi
tak jak wyżej
- Tak 34.3% (387)
- Nie 65.7% (740)
#divyzwykopem #zwiedzamyswiatprostytucjizkleboldswaifu
Nie obrażaj, bo krzywdy ci nie zrobiła.
Normalnie na roksie w Bydgoszczy, do tego ma 19 lat więc się opłaca.
@ZPoetaZ: masz podany numer na roksie i dzwonisz( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja dla pewności sprawdziłem i wisi dalej jej stare konto a gdzieś na tagu powinno być jaki ma adres lub ktoś inny da (ja już mam dosyć dawania za free zmaczkow)
Aby widzieć zdjęcia trzeba mieć konto i można popatrzeć jak wygląda bez tej opuchlizny
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
:D
Jesteś hipokrytą cumplu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do tego jest tania.
Większość div wali dynks srogo i prowadzi imprezowy tryb życia.
Ty chyba do jakiejś zakonnicy chodziłeś.
Dobra diva to taka która umie się bawić i lubi s--s, a-----l to żadna przeszkoda więc pomaga im czuć się swobodnie z obcym facetem.
Widać, że prostytuki to widziałeś tylko w internecie.
Nic bardziej mylnego.
Są filtry i Photoshop, największe gwiazdy bez filtrów wyglądają jak ta Venus albo gorzej.
Pokaż mi ile takich kotek 10/10 chodzi po ulicach. Pośladki implant, cycek implant, nosek operowany. Raz na kilka lat trzeba coś zrobić coś poprawić trzeba mieć na to siano.
Usta ponton bo zrobione. Na taką venus wydałbyś 50k