Aktywne Wpisy

Bill_Kilgore +1316
źródło: 1000059447
Pobierz
mirko_anonim +8
✨️ Jak poradzić sobie z problemami w związku z osobą chorującą na nerwicę? Ⓘ
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem

często opinia jest taka ze nie nadaje się on do uprawiania sportów ze względu na problematyczna obsługę zegarka z mokrymi dłońmi czy w rękawiczkach. Szukam zegarka
w rozsądnej cenie(około 1500 zł) do biegania/pływania z muzyka i gpay. Wacham się miedzy VA4 i FR645M. Korzystał ktoś możne z tych dwóch zegarków? Czy brak fizycznych przycisków to rzeczywiście duży problem?
@PurpleHaze: No i Ja mam Mireczku teraz z nim problem bo sporo znajomych mi go poleca, a Ja siedzę od 4 lat na FORERUNNER 920 XT i za nic w świecie bym go nie zamienił tak mi po prostu design i funkcje wydajność baterii pasuje pod Triathlon. Przyszedł czas na coś nowego bo już nie mogę wymienić na gwarancji lub kupić nówki ze sklepu bo Tigar twierdzi,
Pamietam jeszcze fr305 i 310xt i to byly kurde komputery, jeszcze te przyciski pod spodem, jak czlowiek to obslugiwal, to czul sie jak w filmie z Bondem przy odpalaniu pociskow balistycznych.
No i faktycznie racja, jakos tak bardziej widoczne i przejrzyste byly informacje na tch kwadratowych ekranach.
Gorzej
@PurpleHaze: Haha ja znowu mam inną historię pamiętam jak na Półmaratonie w Rogoźnie na 21km prowadziliśy grupę na 1h45m i dostałem grad pytań co to za damski zegarek podczas biegu i dlaczego On taki fajny i czerwono biały ~ mówię im, że czerwone są szybsze xD kolka życia podczas biegu ze śmiechu :P