Aktywne Wpisy

the_good_guy +1338
Ostatnio miałem okazję rozmawiać z miłośnikami hałaśliwych motorów. No i mój szacunek do nich spadł poniżej 0 (wcześniej wynosił 0). Dowiedziałem się, że jeżdżą w stoperach do uszu, a kaski dobierają m.in. z uwzględnieniem tego, jak dobrze kask tłumi dźwięki. Czyli, rozumiecie, jeździ taki cymbał po mieście maszyną produkującą hałas o natężeniu ostrzału artyleryjskiego, bo to taki wspaniały dźwięk. Jednak sam się od tego dźwięku izoluje, za to skazuje na ten uciążliwy

testa_di_moro +96
#oswiadczenie #oswiadczeniezdupy dzisiaj po 5. tygodniach opieki nad dzieckiem, odwiozłem je wreszcie po przerwie do przedszkola. W domu jest tak cicho, że aż dzwoni mi w głowie. Co za luksus. Czas na relaks z #silenthill #ps5
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Nie podoba mi się uciszanie, dlatego piszę po raz trzeci - Jarosław Gowin to larwa pozbawiona kręgosłupa moralnego. Zamiast realnie pomóc Polakom poprzez postawienie się prezesowi, woli brnąć w to bagno dla wizji własnej korzyści. Nie mam wątpliwości, że jest tego świadom i postępuje cynicznie.
#polityka #neuropa #4konserwy
źródło: comment_1585939889g5sS6JtgNBfNKVbBWKkU7u.jpg
Pobierzps: chwdp moderacji
@WujaAndzej: zgadza się. Takich ludzi nazywamy „politykami”…
@WujaAndzej: To dlaczego przyjeli go do koalicji mezow stanu? Teraz gdy sie stawia jest larwa polityczna ale gdy go potrzebowali zeby zdobyc wladze wszystko bylo ok?
Komentarz usunięty przez autora
Co do Gowina on zawsze byl taki sam - byle sie trzymac pozycji byle obstawic swoimi ludzmi dobrze platne stanowiska. Jak wyczuje ze PISowska lajba tonie - pierwszy bedzie uciekal jak szczur.
Komentarz usunięty przez autora