Wpis z mikrobloga

Kolejny raz moderator usuwa wpis, w którym nie zawarłem żadnego wulgaryzmu, a jedynie opinię.

Nie podoba mi się uciszanie, dlatego piszę po raz trzeci - Jarosław Gowin to larwa pozbawiona kręgosłupa moralnego. Zamiast realnie pomóc Polakom poprzez postawienie się prezesowi, woli brnąć w to bagno dla wizji własnej korzyści. Nie mam wątpliwości, że jest tego świadom i postępuje cynicznie.

#polityka #neuropa #4konserwy
WujaAndzej - Kolejny raz moderator usuwa wpis, w którym nie zawarłem żadnego wulgaryz...

źródło: comment_1585939889g5sS6JtgNBfNKVbBWKkU7u.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WujaAndzej: Czizys czy wy jesteście tak samo ślepi jak ludzie z ktorzy jechali na Tuska?

On przedstawił naprawdę najlepsze rozwiązanie dla nas, dla obywateli.

Postawienie się prezesowi? Co to da? Jakie masz rozwiązanie tej sytuacji? Stan klęski żywiołowej czy wyjątkowy ? = Ogromne odszkodowania liczone w miliardach złotych, które zabija nasza gospodarkę, która niestety na tych rządów już jest w ciężkiej
  • Odpowiedz
@Jergen: może tak zlikwidować debilne programy socjalne? Dwa miliardy na tvp to też był pomysł w dziesiątkę, o rany, pieniędzy na kryzys brakuje? Ciekawe gdzie zniknęły, przecież wystarczy nie kraść. Na szczęście jest rezerwa odzyskana na mafii vatowskiej uff
  • Odpowiedz
@WujaAndzej
Możecie wyjaśnić czemu akurat dziś na niego plujecie? Z tego co słyszałem to on się postawił Kaczyńskiemu i będzie przeciw głosowaniu korespondecyjnemu
  • Odpowiedz
@WujaAndzej: No to jest jakieś rozwiązanie, to jest najlepszy moment na likwidację tych programów ponieważ rządzący mają wymówkę. Mężowie stanu być może by to zrobili ale ten rząd raczej nie.bWtedy jak rozumiem Stan Wyjątkowy i spłacanie odszkodowań z programów?
  • Odpowiedz