Wpis z mikrobloga

Kolejny raz moderator usuwa wpis, w którym nie zawarłem żadnego wulgaryzmu, a jedynie opinię.

Nie podoba mi się uciszanie, dlatego piszę po raz trzeci - Jarosław Gowin to larwa pozbawiona kręgosłupa moralnego. Zamiast realnie pomóc Polakom poprzez postawienie się prezesowi, woli brnąć w to bagno dla wizji własnej korzyści. Nie mam wątpliwości, że jest tego świadom i postępuje cynicznie.

#polityka #neuropa #4konserwy
WujaAndzej - Kolejny raz moderator usuwa wpis, w którym nie zawarłem żadnego wulgaryz...

źródło: comment_1585939889g5sS6JtgNBfNKVbBWKkU7u.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jarosław Gowin to larwa pozbawiona kręgosłupa moralnego. Zamiast realnie pomóc Polakom poprzez postawienie się prezesowi, woli brnąć w to bagno dla wizji własnej korzyści. Nie mam wątpliwości, że jest tego świadom i postępuje cynicznie.

@WujaAndzej: zgadza się. Takich ludzi nazywamy „politykami”…
  • Odpowiedz
@WujaAndzej: nie, nie znajdę. Żeby w ogóle iść do polityki, trzeba być kanalią moralną, a co dopiero, żeby osiągnąć w niej sukces… Polityka to proces, który w naturalny sposób premiuje najbardziej „elastycznych” poglądowo i najbardziej bezwzględnych s--------w — te cechy są w niej bezwzględnie pozytywne, zawsze poprawiają efekt. „Mąż stanu” starałby się doprowadzić do marginalizacji polityki, a nie brałby w niej udział, to raz; a dwa, że skoro jakiś polityk
  • Odpowiedz
@WujaAndzej: Opinie niezgodne z punktem widzenia pewnego moderatora, nie były, nie są i nie będą tolerowane na tym portalu. Zapamiętaj to sobie, lewakuuu.

Wykop to serwis tworzony przez użytkowników. Każda informacja jest dodawana, oceniana i komentowana przez naszą społeczność. Dziel się, odkrywaj i wykopuj informacje ważne dla Ciebie! Ty decydujesz o tym, co ma się znaleźć na stronie głównej!

Każdy dodany link możesz skomentować, wyrazić swoją opinię i wymienić
  • Odpowiedz
@irecky: idzie o dużo więcej, wyobraź sobie, że stawka tym razem nie toczy się o samo utrzymanie przy korycie, a o życie tysięcy, być może w tym moich i twoich rodziców
  • Odpowiedz