Aktywne Wpisy

klaudxx +4
Jednym z plusow bycia singielka jest to, ze nie trzeba wymyslac ani kupowac prezentow partnerowi na swieta.
Zawsze mnie to meczylo, ze musze myslec co kupic, biegac po tych sklepach bo wypada, bo on pewnie tez cos kupi, a tak wywalone. Nie mam komu kupowac i moge patrzec jak inni marnuja na to swoj czas i zycie.
Tylko czasami brakuje porzadnego dupcenia ale juz sie przyzwyczajam chyba
#rozkminy #zwiazki
Zawsze mnie to meczylo, ze musze myslec co kupic, biegac po tych sklepach bo wypada, bo on pewnie tez cos kupi, a tak wywalone. Nie mam komu kupowac i moge patrzec jak inni marnuja na to swoj czas i zycie.
Tylko czasami brakuje porzadnego dupcenia ale juz sie przyzwyczajam chyba
#rozkminy #zwiazki

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Obecnie 4 lata w związku. Wyprowadzka do mojego domu rodzinnego nie wchodzi w grę bo to byłoby 3h jazdy w jedną stronę do pracy.
Moja dziewczyna (26 lvl) chce zakończyć ze mną związek z powodu różnicy charakterów, w porządku, rozumiem to ale chce też abym ja (25 lvl) się wyprowadził a to już mi nie na rękę pod względem finansowym jak i pod
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Obecnie 4 lata w związku. Wyprowadzka do mojego domu rodzinnego nie wchodzi w grę bo to byłoby 3h jazdy w jedną stronę do pracy.
Moja dziewczyna (26 lvl) chce zakończyć ze mną związek z powodu różnicy charakterów, w porządku, rozumiem to ale chce też abym ja (25 lvl) się wyprowadził a to już mi nie na rękę pod względem finansowym jak i pod

Ojciec narodu czuwa.
#neuropa #polityka #tusk #bojowkadonaldatuska #rigcz #patriotyzm #bekazpisu #bekazprawakow #covid19 #koronawirus
źródło: comment_1585911134AqaR5mEjrorG6cCQ9a0hiy.jpg
Pobierz@Goofas: To chyba myślał Donalnd kiedy rezygnował z realnej władzy we własnej ojczyźnie na rzecz wygdonego fotela w UE. Chociaż, prawdę powiedziawszy, to realnej władzy to on nie miał za wiele, bardziej pokazał się jako emigrant zarobkowy XD
@Lipathor: Nie wiem jaki jest partyjny przekaz bo to żadnej partii nie należę, ale widzę że świetnie się orientujesz w temacie. Z jakiej partii jesteś?
@Lipathor: Niestety nikt mi nie płaci za postowanie na wykopie, a szkoda.
@KonradLuzik: nie musisz należeć, wystarczy, że pracujesz w ichniej trolowni xD
@KonradLuzik: funkcja jaką pełnił Donald Tusk to jedna z ważniejszych funkcji politycznych w UE. To od niego zależało czy UE wypracuje jakiś kompromis.
@KonradLuzik: Niemcy i Francja są najpotężniejszymi krajami w UE i jednymi z najpotężniejszych na j-----m świecie. Francja to stały członek RB ONZ. Niemcy nie są od nich słabsze. Lepszym przykładem byłaby
@JakovKarnic: No i to jest chyba przekaz partyjny xD Może wg oficjalnej precedencji. To tak jakbyś napisał, że Bogdan Borusewicz był ważniejszy od Tuska, bo miał ważniejszy stołek xD
Chyba powinniśmy równać w górę, a nie w dół? Chyba że kompleksy przez ciebie przemawiają to co innego.
@KonradLuzik: tak, dlatego powinniśmy równać się do USA.
@JakovKarnic: Chciałem coś pociągnąć temat ale widzę, że nie mam z kim.
Dlaczego miałby nie zrezygnować z bycia prezydentem za stołek w ONZ czy tam innej organizacji?
@Lipathor: xD Portugalia tak cieszy się z prestiżu szefa ONZ, że Polska ją wyprzedza w PKB na osobę ( ͡° ͜ʖ
@