Aktywne Wpisy
baltonoski +105
123radzio +12
Człowiek od dziecka wymieniał jaki to samochód marka a nawet dokładnie model jedzie z kilometra a w przeciągu 2 lat to ja nawet się nie orientuje co to za marka stoi obok na światłach xD takie to czasy
A od dłuższego czasu to przestałem nawet rozpoznawać jaki to model mojej ulubionej marki stoi przede mną xD
#polska #motoryzacja #samochody #samochodyelektryczne #auta
A od dłuższego czasu to przestałem nawet rozpoznawać jaki to model mojej ulubionej marki stoi przede mną xD
#polska #motoryzacja #samochody #samochodyelektryczne #auta
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Wykop namawia do oszustwa. Wszyscy murem to popierają. Płacą też wszyscy.
Płacimy k------o wysokie stawki, żeby potem utrzymywać mendy społeczne na lewym chorobowym.
#wykopface #c---------------a #zus #gospodarka #logikawykopu #pracbaza #januszebiznesu #s----------e #bekazpodludzi #bekazprawakow
źródło: comment_1585581136pHc9FwGCxuF0VnDAQlYfvn.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@nairoht: nie może, zawsze musisz mieć powód, czy to spóźnia się, nie wykonuje swoich obowiązków itp itd
Pracownik ma prawo do L4, jak najbardziej. Tutaj chodzi o oszustów, którzy namawiają do 'lewego' L4.
L4 powinno być darmowe przez 5 dni a potem płatne z ZUSU, a nie że pracodawca buli pomimo składek
@jebluschytrus: podaj mi paragraf z kodeksu pracy i skończ łaskawie za przeproszeniem p-------ć umowę na czas określony można wypowiedzieć w dowolnym momencie bez podania powodu.
nie dość, że głupi to jeszcze ślepy. nic nie ma o niepodawaniu przyczyny