@labla: Wiem że #pdk ale kiedyś pracowałem miesiąc czy dwa w takiej firmie. Generalnie praca zaczynała się od 7 (zbiórka na warsztacie), ale wszyscy przychodzili o 6 żeby zapakować samochody i dojechać na miejsce pracy na 7. Wszyscy byli w-------i na mnie, bo ja przychodziłem na 6.45-50 żeby mieć czas na przebranie się i o 7 być gotowy do pracy. W ogóle jeszcze proponowali żeby na miejscu do
@Pawell_17 Firma z Czeladzi na Śląsku co autolawetami wożą nowe samochody to kierowcy zaczynają pracę dopiero w Zgorzelcu, od Zgorzelca maja liczone km a do granicy na magnesie lecą to jest jakieś 4h tirem ¯_(ツ)_/¯
@labla: śmiechem żartem ale po maturze pracowałam parę tygodni w kebsie, który otwarty był od 7:30 do 20:30. Oczywiście trzeba było przyjść pół godziny wcześniej żeby wszystko przygotować i rozgrzać maszyny a po zamknięciu posprzątać i pochować produkty. Klientów było tylu że nie dało się tego ogarnąć w godzinach otwarcia. Za ile godzin Janusz płacił? :D tylko za godziny otwarcia, kij że robiłam godzinę dłużej. Eh, 5ziko/h, potem 0,5zl podwyżki,
Komentarz usunięty przez autora
Eh, 5ziko/h, potem 0,5zl podwyżki,