Wpis z mikrobloga

@arkagham: Nie pokazałeś mi dlaczego te testy nie są wiarygodne, ale to możliwe, jednak reszta zabezpieczeń noc dla cb nie znaczy? Gala trwała tyle co tv śniadaniowa i pracowało w niej tyle samo ludzi którzy byli lepiej zabezpieczeni. Inni jednak nie potrafią zrobić innych imprez sportowych ze względu na ich charakter lub to że im sie to nie opłaca...
  • Odpowiedz
@alonso117 jak o tym pisałem, zostałem shejtowany, że "HURR DURR ZAZDROŚCISZ! MASZBUL DÓPY!!!!1!21!" XD
A policja była, pod namiotem stało ze DWADZIEŚCIA radiowozów, szkoda, że tak ochoczo nie zajmują się kradzieżami i napadami
  • Odpowiedz
@Budo jest, ale żyjemy w państwie z papieru i wystarczyło to zmienić na "program telewizyjny", a oktagon na "zakład pracy". A do pracy możemy chodzić ...
  • Odpowiedz
@alonso117: Policja chciała ich zablokować ale nasłali na nich tłum swoich prawników którzy dokumentowali, że wydarzenie jako produkcja filmowa jest legalne i policja ich przepuściła
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@alonso117: Przecież nie ma ogłoszonego stanu wyjątkowego, więc te nakazy mogą sobie jak widać wiadomo gdzie wsadzić, skoro się ten spęd odbył. Nakazy mają straszyć plebs xD
  • Odpowiedz