Wpis z mikrobloga

W ogóle dlaczego ja do kina nie moge pójść a jakieś patusy zjeżdżają się z całego kraju i organizują gale bicia się po mordzie? Przecież policja tam powinna wjechać i to pozamykać zanim w ogóle zaczęli impreze. A nie zapomniałem, nie ma stanu wyjątkowego w państwie z kartonu xD

#koronawirus #bekazpisu
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mrnlkhlk: te badania na koronawirusa co oni mieli od chińczyka to sobie można w dupę wsadzić, rzetelność na poziomie 80-90%. Wiarygodnych testów na koronawirusa (genetycznych) obecnie nie można prywatnie zrobić nigdzie.
@MArcinnn96: Te zabezpieczenia może i były efektowne, ale nie efektywne. I to efektowne dla dzieci którzy myślą że koronawirusa się testem paskowym diagnozuje XD
  • Odpowiedz
@arkagham U mnie w pracy jest więcej ludzi niż w tym studiu... Zabroń pracy TVP TVN Polsat itd... A i żeby tam były lampy UV testy, rękawiczki, maski itd... Gala przeprowadzona perfekcyjnie miło że to zrobili jak i tak nie ma co robić w domu. A odnośnie patologii to są też tam wali które lepiej się ogląda niż niektóre w ksw...
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@alonso117: @Budo: @arkagham: z tego co słyszałem każdy zawodnik został przebadany na obecność koronawirusa laboratoryjnie (nie wiem jak zrobili to prywatnie). No i jest to określane jako produkcja telewizyjna, a niby takie mogą się odbywać.
  • Odpowiedz