Aktywne Wpisy

XkemotX +437
Nie warto pomagać ludziom #zalesie #w---w #inpost
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
źródło: temp_file6479197661783178535
Pobierz
HoroLive +36
Zdecydowaliśmy się robić dziecko przy 2 lekko powyżej minimalnej krajowej oboje po 4,2k. Plusem jest to, że mam własne M 2 pokoje, a żona pół domu i pół działki. No ale mam nadzieję, że wyżyjemy. Podejrzewam, że bardzo dużo osób ma lepiej od nas, zwłaszcza z wypłatami a są sknerami i egoistami i się nie decydują. #dzieci #zwiazki #rodzina #dom

źródło: comment_1584602690nR99CsUCLur5n8NzH12MeI.jpg
Pobierzźródło: comment_15846038561i89lGXUsmMZt8XqPLkexd.jpg
Pobierzźródło: comment_1584603886xKDCPvJXrWrnOWwJ5G6a9v.jpg
Pobierzźródło: comment_1584603897Yf2Qj6Nirgd0ND1bgmAD57.jpg
Pobierz@somskia: @siemson_tu_belson:
Tak się składa, że mieszkam w Łódzkim w środku puszczy i to co się dzieje od kilku dni na
Koń zwalony
źródło: comment_15846175055Ig7zuPVvtg2vIAQ8fOLf7.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu