Wpis z mikrobloga

Po ponad 4 latach chciałbym wrócić do picia Yerby. Ostatnio obiły mi się o oczy jakieś wiadomości, ze Yerba jest bardzo szkodliwa (nowe badania to ponoć odkryły) czy coś się potwierdziło w tej kwestii czy to faks news?
Druga sprawa, czy Yerbomosy to dobry gadżet? Chciałbym kupić, widziałem fajne zestawy z naczynko+yerbomos
Ogólnie są jakieś ciekawe nowości w świecie Yerby, godne polecenia? Kiedyś katowałem głównie Pajarito, Amandę i Rosamonte.

#yerbamate #yerbamatewykopclub #kiciochpyta
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ekspert_z_NASA: mam yerbomos 3.0 czy jakoś tak. Pazdzierz. W sensie jeśli dużo jeździsz autem i to jedyna opcja to spoko. Ale jeśli nie, to odpuść. Wykonanie spoko, cała konstrukcja bardzo fajna, natomiast te "filterki" to jest gunwo. Zapychają się w sekundę, jak cokolwiek poleci to z kolei z wszelkim syfem między zęby.
Napalilem się, kupiłem w promocji jakiejś za bodajże 39zl, użyłem 2 razy.

Jak będę jechał bardzo wcześnie w
  • Odpowiedz
@Ekspert_z_NASA: jesli pijesz w celu pobudzenia spróbuj zielona herbate ale koniecznie lisciasta( z torebki nic nie dziala), mnie mocno kopie, jest zdrowa i bardzo dobrze sie czuje po niej, nawet przed treningi se wrzucilem, po Yerbie czulem sie troche zakrecony, ale kazdy musi przetestowac na sobie
  • Odpowiedz