Mireczki powiedzcie mi, jak można być takim dzbanem i egoistą drogowym?
Droga szeroka że spokojnie by się 4 auta zmieściły, ale pan i władzca z fiesty oczywiście nie zjedzie na pobocze. Przez niego prawie była czołówka, dobrze że ten z przeciwka zachował się jak trzeba i zjechał na bok.
Za taki brak współpracy na drodze powinien być jakiś mandat albo coś. Potem się ludzie dziwią, że jest sporo wypadków.
@tusk: Zdjeżdżanie na pobocze to relikt lat 90-tych ubiegłego wieku, kiedy najwięcej ludzi ginęło na drogach. Myślałem, że tacy wyprzedzacze już wymarli. Nigdy nie zjeżdżam.
@tusk: wysoka jakość zarzutke, szkoda, że drzewa mają liście to nie bardzo pyklo, no i pandemia więc małe zasięgi. Ale zapisuje i sam to wkleje w czerwcu.
@tusk: ale wiesz ze jak bys spowodowal kolizje z tym typem z naprzeciwka to ty #!$%@? do wiezienia idziesz nie wyprzedza sie kiedy z naprzeciwka jada auta a tamten uciekl od kolizji #!$%@?
@tusk: też mnie wkurzają takie dzbany. Rozumiem że po zmroku, przed zakrętem czy przed szczytem się nie zjeżdża i nigdy w takich sytuacjach tego nie robię ani nie oczekuję od innych ale tutaj jak mamy lotnisko z zawalistą widocznością? Jeżdżą takie #!$%@? i tylko zagrożenie stwarzają to ten typ kierowców co ich ciężarówki muszą wyprzedzać na autostradzie i zapominają w lusterko popatrzeć jak pas zmieniają. A frajernia zamulająca na drodze dupa
Droga szeroka że spokojnie by się 4 auta zmieściły, ale pan i władzca z fiesty oczywiście nie zjedzie na pobocze. Przez niego prawie była czołówka, dobrze że ten z przeciwka zachował się jak trzeba i zjechał na bok.
Za taki brak współpracy na drodze powinien być jakiś mandat albo coś. Potem się ludzie dziwią, że jest sporo wypadków.
#motoryzacja #polskiedrogi #zalesie
Komentarz usunięty przez autora
Podsumujmy:
- linie ciągle na poboczach
- samochód z naprzeciwka
- mruganie wyprzedzanemu długimi po oczach
Itd.
Dlaczego jeszcze brniesz w tę zarzutkę?