Aktywne Wpisy
mateo2111 +36
Czemu wśród Polaków jest ciągła narracja, że prawo jazdy i własny samochód to jest rzecz pierwszej potrzeby i jak ktoś tego nie posiada, to jest zrównywany z jakimś inwalidą. W pełni się zgadzam, że samochód to jest ważna rzecz i warto ją mieć, ale jeśli nie mieszkasz na jakiejś zabitej dechami wsi, to nie jest ona niezbędna. Sam pochodzę z mniejszej miejscowości, gdzie bez samochodu faktycznie jest ciężko, ale teraz od 5
wykopany-ziemniak +185

A co powiesz kiedy Boris zmieni zdanie i jednak poczyni jakieś kroki, żeby ograniczyć epidemię? xD Że taki miał plan od początku?
@ponik_kolny: dobrze że nie mam polskiego paszportu.
@Shewie:
Jak chcesz, żeby to porównanie miało znaczenie to chociaż weź dwa miasta np. Londyn i Warszawę, uwzględnij zagęszczenie ludności i porównuj to z przeliczeniem na 100 tys. mieszkańców, a nie r-----------z sobie całe UK o zupełnie innej strukturze demograficznej xD. Zróbmy inaczej. Zawołaj mnie za dwa tygodnie. Ja sam to przeliczę,
Za 2 tygodnie podliczamy wyniki, w p-----e mam waszą metodologię i rozbijanie na demografie, kolor skóry, zawód, religię przynależność ekstraklasową itd, ile wykopków tyle wytycznych.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Shewie kibicuje Ci. Obyś nie zawiódł oczekiwań i nie skończył jak ten sympatyczny pan:)
źródło: comment_1584402619JHBOqvJLNCQgABEt2ZKdZo.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Sam cię zawołam za 2 tygodnie od teraz, skoro taki z ciebie kurczak xD. Zweryfikujemy twoje bzdury publicznie.