Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 86
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Flypho: wyżej zapisaliśmy dane z dzisiaj. Cokolwiek zrobi nie będzie miało to znaczenia, za dwa tygodnie się widzimy i porównujemy z wynikami z Polski.
  • Odpowiedz
@piter259: wykop w 95% składa się z takich jednostek. Jestem tutaj wystarczająco długo by wyrobić sobie kręgosłup wystarczająco mocny by dealować z wykopkowym przewlekłym schorzeniem nienawiści, zawiści i hejtu.
@ponik_kolny: dobrze że nie mam polskiego paszportu.
  • Odpowiedz
Cokolwiek zrobi nie będzie miało to znaczenia, za dwa tygodnie się widzimy i porównujemy z wynikami z Polski.

@Shewie:
Jak chcesz, żeby to porównanie miało znaczenie to chociaż weź dwa miasta np. Londyn i Warszawę, uwzględnij zagęszczenie ludności i porównuj to z przeliczeniem na 100 tys. mieszkańców, a nie r-----------z sobie całe UK o zupełnie innej strukturze demograficznej xD. Zróbmy inaczej. Zawołaj mnie za dwa tygodnie. Ja sam to przeliczę,
  • Odpowiedz
@Flypho: nie obchodzi mnie to, jak bedziecie chcieli bedziecie sobie to r----------ć nawet na jakkowleik chcecie by wam sie tylko cyferki zgadzały, UK na północy w szkocji ma praktycznie jedną z najniższych zagęszczeń w całej zachodniej europie, Londyn dubluje z każdą dobą, nie robie z tego problemu.
Za 2 tygodnie podliczamy wyniki, w p-----e mam waszą metodologię i rozbijanie na demografie, kolor skóry, zawód, religię przynależność ekstraklasową itd, ile wykopków tyle wytycznych.
  • Odpowiedz
@Shewie: jak to dobrze żyć w błogiej niewiedzy. Trzymam kciuki żeby ucierpiało na tym jak najmniej ludzi ale tropem innych krajow szanse są nikłe. Zerkne za 2 tygodnie
  • Odpowiedz
@zdruzgotana90: dokładnie jest tak jak mowisz. Bylem wczoraj na emergency i okazalo sie ze mam kamienie na nerkach ale nie o tym. Kazdemu z kaszlem\grypo objawami każa isc do domu i dzwonic na 111, ja kaszlnąlem 2 razy przez zgage i dostałem warninga ze jesli bede kaszlał to wyjazd do domu xD
  • Odpowiedz