Wpis z mikrobloga

Specjalnie dla wszystkich wpis którzy myślą że tutaj już ludzie na ulicach umierają i że ciała są wrzucane do masowych grobów razem z ich filiżankami herbaty których biedni nie zdążyli wypić bo umarli śmiercią tragiczną.
nawet mi was nie żal. czytam te #!$%@? bzdury o tym jak to UK skazuje na śmierć swoich obywateli.
Intagramerów oraz innych gówno influencerów wypowiadających się że UCIEKAJĄ bo boją się o własne życie.
...
W Londynie dzisiaj dzień jak co dzień, masa ludzi na ulicach, ABSOLUTNIE NIGDZIE I W ŻADNYM miejscu dzisiaj nie poczułem się jakbym był świadkiem jakieś nadzwyczajnej sytuacji która ma miejsce.
Joggerzy biegający wokoło moich okolicznych parków na Wimbledonie,
Wimbledońskie kawiarenki i ogrody pełne ludzi.
Starsi ludzie kótrych na Wimbledonie jest masa, z pieskami, z wnuczkami i swoimi dziećmi na spacerach.
Sklepy pełne asortymentu - bo ludziom zaczęła powoli mijać sraczka.
Polskie sklepy wypełnione po brzegi towaru do tego stopnia że aż się półki uginają.

Ale najlepiej jest poczytać jak chlew obsrany gównem nad wisłą jest pierwszy do komentowania i wystawiania SPECJALISTYCZNYCH OCEN SYTUACJI.

Jakby było tak jak mówicie to w Londynie po kilku ostatnich dniach powinno być kilkadziesiąt tysięcy zarażonych, bo nie ma absolutnie żadnej kwarantanny w jakimkolwiek aspekcie.

Mam tydzień remote work ale nie zmienia to faktu że spotkamy sie ze znajomymi z narzeczoną i bedziemy spedzali miło czas.
W Polsce wprowadzacie kwarantanny które zamieniają miasta w cmentarzyska, miasta duchów a i tak wasz minister zdrowia przewiduje że zachoruje kilka tysięcy osób!

Materiał własny.
Trzymajcie sie w tej p0lsce.
#uk #przemysleniazdupy #koronawirus
  • 86
@tomekszklanka wszystkie scenariusze sa na stole, niczego nie wykluczam. jakkolwiek irytuje mnie jak banda gimbusow ktora dopiero rozwiazywala sprawe ewy tylman a potem magdaleny żuk z przyklejonymi odznakami Kordela Wokera na swoich porozciaganych flanelach nagle staje sie specjalistami od koronywirusa i wiedza juz absolutnie #!$%@? wszystko bo sa czlonkami wykopowej spec-grupy... i pewni sa ze brytyjczycy juz zdychaja na ulicach bo nie maja kwarantanny a tak pozatym to nie ma testow w
@Shewie: XD XD XD podaj adres, wyślę Ci wieniec od wykopu za maks 2 tygodnie XD Borys na was leje a wy macie tam widzę syndrom wyparcia. Ciężko nawet określić w jakiej dupie jesteście skoro nikt nawet nie liczy chorych.
@Shewie: mordo nie przejmuj się, większość ludzi cieszy się tą pandemią, podświadomie, coś im wypełniła pustą egzystencję, walczą o życie! Swoje i rodzin! Masohistyczne usposobienie tych niewolasów pozwoli im z dumą przyjąć każde restrykcję a sadyzm narzucać je innym.

Wieniec od wykopu, i temu podobne... Szkoda strzepic ryja, znowu Polacy +wykop.pl ogarnia a cały świat nie wie co robi.

A będzie jak zawsze, świat przejdź to bez zbędnego #!$%@? o ofiarach
Zostaw plusik jeżeli chcesz być zawołany 24.03.2020 pod tym wpisem (o ile autor nie usunie)

Wołam

Stan an 24.03
Ponad 8000 zdiagnozowanych zarażeń, ponad 400zmarłych.

Premier Boris Johnson ogłosił zamknięcie wszystkich szkół. W szkołach pozostanie zmniejszona obsada kadry nauczycielskiej, która ma zapewnić opiekę dzieciom pracowników służby zdrowia i innych usług krytycznych dla funkcjonowania państwa i łańcuchów dostaw. Majowe i czerwcowe egzaminy szkolne zostały odwołane. Podjęto również decyzję o zamknięciu lokali gastronomicznych,
Pobierz
źródło: comment_1585078536C02sMld95DDJBvbPl4LWr7.jpg
@Flypho: ciśniesz? serio? przecież twoich pierdów nie da się komentować nawet.
Widzmy się za tydzień 30.03 i skonfrontujemy dane z Polski tego dnia z tymi z UK z 16.03 kiedy UK do tamtego terminu nie stosowało żadnego programu do walki z Koronawirusem.

z fartem.