Aktywne Wpisy

Koronanona +324
Smutna historia o tym jak kilka tabletek zniszczyło mi życie. #!$%@? mirki mam już dość, dzisiaj znowu pobudka o 3.30, zlany potem, tetno 120, stan lękowy, #!$%@? sny, do tego ból nadgarstków taki ze ledwo z łóżka się wygrzebałem. 6 miesięcy po zażyciu cipro, zaczynają boleć nadgarstki, świetnie.
W lutym tego roku poszedłem do konowała w luxmedzie z wysoką gorączka. Ból w plecach nad lędźwiami, produktywny kaszel, częstomocz. Werdykt zapalenie nerek, pan
W lutym tego roku poszedłem do konowała w luxmedzie z wysoką gorączka. Ból w plecach nad lędźwiami, produktywny kaszel, częstomocz. Werdykt zapalenie nerek, pan

Puszczanin +461
19-letnia amerykańska julka Mackenzie Shirilla idzie do więzienia na dożywocie za celowe spowodowanie wypadku, w którym zginął jej chłopak i kolega. Najwcześniej będzie mogła wnioskować o warunkowe zwolnienie w 2038 roku.
I to jest sąd. W p0lskim kukoldstanie julka dostałaby jakieś śmieszne zawiasy albo odszkodowanie. Polecam załączone wideo.
P.S. Porównajcie sobie transparentność i jawność do Polski to sobie może zdacie w końcu sprawę, że zyjecie w Trzecim Świecie.
#przegryw
I to jest sąd. W p0lskim kukoldstanie julka dostałaby jakieś śmieszne zawiasy albo odszkodowanie. Polecam załączone wideo.
P.S. Porównajcie sobie transparentność i jawność do Polski to sobie może zdacie w końcu sprawę, że zyjecie w Trzecim Świecie.
#przegryw

nawet mi was nie żal. czytam te #!$%@? bzdury o tym jak to UK skazuje na śmierć swoich obywateli.
Intagramerów oraz innych gówno influencerów wypowiadających się że UCIEKAJĄ bo boją się o własne życie.
...
W Londynie dzisiaj dzień jak co dzień, masa ludzi na ulicach, ABSOLUTNIE NIGDZIE I W ŻADNYM miejscu dzisiaj nie poczułem się jakbym był świadkiem jakieś nadzwyczajnej sytuacji która ma miejsce.
Joggerzy biegający wokoło moich okolicznych parków na Wimbledonie,
Wimbledońskie kawiarenki i ogrody pełne ludzi.
Starsi ludzie kótrych na Wimbledonie jest masa, z pieskami, z wnuczkami i swoimi dziećmi na spacerach.
Sklepy pełne asortymentu - bo ludziom zaczęła powoli mijać sraczka.
Polskie sklepy wypełnione po brzegi towaru do tego stopnia że aż się półki uginają.
Ale najlepiej jest poczytać jak chlew obsrany gównem nad wisłą jest pierwszy do komentowania i wystawiania SPECJALISTYCZNYCH OCEN SYTUACJI.
Jakby było tak jak mówicie to w Londynie po kilku ostatnich dniach powinno być kilkadziesiąt tysięcy zarażonych, bo nie ma absolutnie żadnej kwarantanny w jakimkolwiek aspekcie.
Mam tydzień remote work ale nie zmienia to faktu że spotkamy sie ze znajomymi z narzeczoną i bedziemy spedzali miło czas.
W Polsce wprowadzacie kwarantanny które zamieniają miasta w cmentarzyska, miasta duchów a i tak wasz minister zdrowia przewiduje że zachoruje kilka tysięcy osób!
Materiał własny.
Trzymajcie sie w tej p0lsce.
#uk #przemysleniazdupy #koronawirus
@Shewie: Pewnie tak jest tylko, że jeszcze nie mają objawów.
Wieniec od wykopu, i temu podobne... Szkoda strzepic ryja, znowu Polacy +wykop.pl ogarnia a cały świat nie wie co robi.
A będzie jak zawsze, świat przejdź to bez zbędnego #!$%@? o ofiarach
Bogactwo
Wołam
Stan an 24.03
Ponad 8000 zdiagnozowanych zarażeń, ponad 400zmarłych.
https://www.wykop.pl/wpis/48037503/specjalnie-dla-wszystkich-wpis-ktorzy-mysla-ze-tut/#comment-169730409
Widzimy się 30.03.2020
Stopklatka jest zachowana.
1543 potwierdzone
44,105 przeprowadzeone testy
55 zgonów.
Ja mu cisnę przy każdej okazji xD. W ogóle ta retoryka, że jeśli czegoś nie widać to nie ma powodu do obaw mnie #!$%@?.
Widzmy się za tydzień 30.03 i skonfrontujemy dane z Polski tego dnia z tymi z UK z 16.03 kiedy UK do tamtego terminu nie stosowało żadnego programu do walki z Koronawirusem.
z fartem.
Z czym chcesz dyskutować jak już teraz jest wielokrotnie więcej przypadków śmiertelnych nawet z uwzględnieniem faktu, że w UK jest sporo więcej ludności. xD
bez farta
@Flypho: ty jesteś naprawde idiotą xD