@Argetlam: Nie zaczynaj od takich trudnych rzeczy bo się zniechęcisz. Sam próbowałem bez podstaw robić AK i wyszło na to że zrobiłem tylko mechanizm powrotny (nie umiałem umiejscowić sprężyny xDD). Poszukaj rysunków technicznych gdzieś w necie i na podstawie tego rób, przy okazji ogarniesz symbole, zasady wymiarowania etc.
W sumie to chyba wiem czego szukać, poszukam sobie planu pistoletu Liberator i jego spróbuję przemalować do swoich potrzeb, może tak będzie nawet lepiej.
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
Napisałem że nie ogarniam ;)
@Aradna:
Możesz mi wytłumaczyć co głupiego jest w takim pytaniu ze strony laika? :P
Spróbuję się z tym zapoznać, myślę że jak się podejmę to zwyczajnie zrobię podstawy i podam ten projekt w eter ^^
Widziałem całe giwery zrobione w CAD i myślałem że jak znajdę tutka to przerobię coś na bieżąco do mojego konceptu ;)
@Tarant:
W sumie to chyba wiem czego szukać, poszukam sobie planu pistoletu Liberator i jego spróbuję przemalować do swoich potrzeb, może tak będzie nawet lepiej.
Byłem, będę znowu ;)
Jak coś to chodzi mi o drugowojennego liberatora (chyba tak się nazywał)