Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4230
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 140
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FiglarzStalin: armii czerwonej już nie ma, a Wojsko Polskie jest i niby dlaczego jest świętem Maryjnym? XD w kościele jest wtedy obchodzone święto Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny, wystarczyło wpisać 3 słowa w google.
I co ma zagraniczna firma do tego? XD 10 marca to międzynarodowy dzień mężczyzn jeśli się nie mylę.
Idź pisać te swoje wysrywy do zeszytu, nie zaśmiecaj internetu.
  • Odpowiedz
@Shatter: Ale w ogóle nie rozumiem tej hipokryzji i o co problem. Bo jak był dzień kobiet to każdy wpis dotyczył tego, że nie przejmuje się tym dniem, ma wywalone i to głupstwo jakieś takie dni i nie powinno ich być. A teraz nagle się plujecie, ze nie ma waszego dnia xDDDD
Skoro głupstwo i sie nie przejmujecie, nie obchodzicie dnia kobiet to też się nie przejmujcie i dzisiaj.
  • Odpowiedz
@Hugenot111: HURR DURR Dyskryminacja ! HURR DURR męski patriarchat! CIII CIIII wszystkie kobiety są uciemiężone, i mają w życiu trudno, i zarabiają o 19,9 % mniej niż mężczyźni. Nie masz prawa mieć zdania, ani swojego święta biedaku cebulaku tfuuu! 180cm + albo fikołek i wy*ierdalaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@KrolowaKiczu chodzi mi o to, że nie jeśli miałbym wybierać to obchodzilbym dzień mężczyzny, a nie chłopaka skoro jest dzień kobiet, a nie dzień dziewczyn. W ogóle jakby ktoś mnie zapytał kiedy jest ten rzekomy dzień chłopaka to bym nie wiedział kiedy to jest ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Thachi: Nope. Raczej stwierdzenie faktów. Swoją drogą po co ci taki baner na Google? Tobie i tak by nikt życzeń nie złożył. Poczuł byś się od tego lepiej?
  • Odpowiedz
@to_jest_chyba_kurcze_zart Myślę, że dość mocne czepianie się słówek. W innym przypadku, dzień chłopaka obchodzą przedstawiciele płci męskiej do lat 25, a z chwilą ukończenia tej magicznej bariery dzień mężczyzny? Może z momentem pojawienia się pierwszego zarostu? Może z momentem przestania bycia prawiczkiem? Może powinnam różnicować otoczenie, kiedy któremu składać życzenia? XDDD
  • Odpowiedz