Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4230
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 140
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hugenot111:
No ale co, faceci mieli sami sobie robic?

Przeciez Katie i Zarina z HRu oraz Stacey, Lucy, Bashira, Dzala, Marjani, Soa i Chasey z PRu i Marketingu tego nie przygotuja i nie zrealizuja, a jedna jedyna Anna z designu, ktora faktycznie robi cos poza kawa i lobbowaniem akurat wziela wolne by spedzic caly dzien ze swoim facetem.

Wiec sam widzisz - bez szans i sensu ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@joyko tak, chcę zamknąć temat, bo ludzie, których z jakiegoś powodu boli brak obrazka na Google, się tylko rozsierdzają bardziej tak razem tutaj marudząc, że jakie to wszystko niesprawiedliwe. Ani to nie pomaga, ani nie sprawia, że ktoś się lepiej poczuje.
Google daje obrazek na dzień kobiet, bo wiedzą, że jak zrobią, to polepszą sobie wśród kobiet i części mężczyzn opinie; z drugiej strony według mnie Google uważa, że mężczyźni nigdy
  • Odpowiedz
@przeo: xD czyli walentynki nie są wam potrzebne tak samo jak dzień chłopaka/ mężczyzn i tylko denerwujecie się z tego powodu, że kobiety lubią i chcą obchodzić takie dni? ha tfu na hipokryzje xD My tego nie potrzebujemy ale kobiety mają hucznie więc dla zasady my też chcemy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko mi się tu coś nie zgadza?
  • Odpowiedz