Aktywne Wpisy
Lawsuit +1
Skad ze ja tak zapytam Musk bierze ten networth?
Billa Gatesa, Bezosa, Zuckerberga to rozumiem, bo z ich serwisow korzysta kazdy, ale Musk?
Chyba ze tam w stanach to kazdy jezdzi teslą, bo w to ze on jest takim genialnym marketingowcem i czlowiekiem renesansu i polega tylko na kapitale inwestorow to nie wiem czy uwierze.
#gielda #tesla #musk #pieniadze #pytanie
#inwestycje
Billa Gatesa, Bezosa, Zuckerberga to rozumiem, bo z ich serwisow korzysta kazdy, ale Musk?
Chyba ze tam w stanach to kazdy jezdzi teslą, bo w to ze on jest takim genialnym marketingowcem i czlowiekiem renesansu i polega tylko na kapitale inwestorow to nie wiem czy uwierze.
#gielda #tesla #musk #pieniadze #pytanie
#inwestycje
KhalTanio +309
#twinpeaks
R.I.P David Lynch
R.I.P David Lynch
#czujedobrzeczlowiek #gownowpis #google #dzienmezczyzn
Komentarz usunięty przez autora
@Hugenot111: W sumie? Konkretnie, bez p---------a i po mesku. A nie jakies laurki, jak dla uposledzonych, czy kobiet.
Na rozluźnienie stary jak świat dowcip z filmu Barei:
Czym się różni kobieta od cytryny?
Cytrynę się najpierw rżnie, a potem ściska ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co mają katole do różnicy pomiędzy obchodzeniem praktycznie dwóch takich samych świąt?
Tu chodzi o to że podczas dnia kobiet ciągle p------i się o równouprawnieniu a z roku na rok coraz bardziej ciśnie się facetów bo biedne kobiety xD
Zaczyna się od pomijania przy takich p--------h, a potem będą nas pomijać przy ważniejszych sprawach. I w pewnym momencie mężczyźni zastanawiają się, skąd to się wzięło, że sędziowie sądów rodzinnych na kursach
@terwer358: właśnie k---a nie powinniśmy mieć, chciałbyś mieć raka jajnika bo kobiety też mogą mieć?