Aktywne Wpisy

Zapraszam do PIRAMIDY SEBCELA TORUSA.
Zasady są proste:
Każdy zaproszony oznacza trzy osoby. Zaproszone świeżaki mają obowiązek plusować wszystkich, którzy już są w tym wątku - łącznie z założycielem oraz oznaczyć kolejnych trzech świeżaków.
Co można osiągnąć? Bardzo wiele:
0 - 5 plusów - Pała J----a
Zasady są proste:
Każdy zaproszony oznacza trzy osoby. Zaproszone świeżaki mają obowiązek plusować wszystkich, którzy już są w tym wątku - łącznie z założycielem oraz oznaczyć kolejnych trzech świeżaków.
Co można osiągnąć? Bardzo wiele:
0 - 5 plusów - Pała J----a
źródło: PIRAMIDA_SEBCELA
Pobierz
Miguelos +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Tak jak obiecałem, wracam do swojego wpisu ze stycznia:
https://www.wykop.pl/wpis/46811651/czesc-jak-co-kwartal-publikuje-swoj-koszyk-inflacy/
zadeklarowałem się, że zrobię identyczne zakupy, jak na paragonie, który załączyłem we wpisie powyżej. Pomimo zbliżającego się zapewne hipermarketowego armageddonu związanego z pewną chorobą zakaźną udało się! Niektóre deficytowe produkty nawet w atrakcyjnej cenie :)
Poniżej załączam porównanie dwóch paragonów:
#finanse #inflacja #polska #budzetdomowy
źródło: comment_15834055826uZhlRMu9HMoPN6IBKvRh6.jpg
PobierzMi chodzi o łączny % wzrost produktów z grup ABDE.
Ps. Co to jest tej tajny produkt nr 19?;)
źródło: comment_1583428107Mcrr9ycIbrDb5fEBeAG37q.jpg
Pobierz@Rimfire: bo OP robi zakupy chyba w
@Sztoja Cholera widzę że ścięło większość obrazków :-( co do tajnego produktu to jest to widocznie coś mało istotnego co wypadło z zestawienia. Mogę sprawdzić później co to
Tak poza tym to ja wiem, że wszystkich nie zadowolę. Bo sklep nie taki, bo tam jest taniej a i po co mi kisiel czy też Pepsi skoro jest Cola,