Aktywne Wpisy

RafalLygrys +323
Moim ukrytym internetowym pragnieniem, zaraz obok ujawnienia się i jakiegoś długiego AMA z Testovironem, jest jakiś filmik lub też jakieś konkretne AMA z typem, który podłożył głos pod takie klasyczne parodie jak Borewicz, Miś Uszatek, pavulonik, Familiada czy MŚ 2002.
#gimbynieznajo #testoviron #borewicz #deagensys #polskiyoutube
#gimbynieznajo #testoviron #borewicz #deagensys #polskiyoutube

ziemniak_na_export +171
Odchodzi moja kotka. Jest z nami 10 lat. Tydzień temu zaczęła mniej jeść, walczyliśmy o nią, ale dzisiaj przyszła diagnoza - chłoniak.
Jestem 30+ facetem, w gabinecie się rozkleilem, przy kobietach. Ale to było silniejsze ode mnie.
Kot ma wodobrzusze. Po interwencji weta jest lepiej, ale to chwilowe, potrwa pewnie do jutra. Nie jest w stanie agonalnym. Dostala tez porzadna dawke lekow przeciwbolowych, jest spokojna, teraz sobie drzemie. Nie czuje bólu, mam nadzieję.
Jestem 30+ facetem, w gabinecie się rozkleilem, przy kobietach. Ale to było silniejsze ode mnie.
Kot ma wodobrzusze. Po interwencji weta jest lepiej, ale to chwilowe, potrwa pewnie do jutra. Nie jest w stanie agonalnym. Dostala tez porzadna dawke lekow przeciwbolowych, jest spokojna, teraz sobie drzemie. Nie czuje bólu, mam nadzieję.

#kolarkiboners #rower #kolarstwo #teneryfa
źródło: comment_1583228821PSxeG6hxgI2OpjXFO4QgZQ.jpg
Pobierz@art212: szosą da się wjechać na wysokość ok. 2300m. Moje zdjęcie jest z wysokości ok. 2200m.
@bob46: kurde nie mieściły mi się do kieszonki...
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1583238132tpqs77MJW5oTxVDvDpRRgT.jpg
Pobierz