Aktywne Wpisy

Wrrronika +97
Pluję z całego serca na h----d
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
źródło: 1000060386
Pobierz
R4vPL +6
Gdzie Wy pracujecie ze możecie sobie pozwolić na siedzenie tu o tej porze xD
ja nie mogę spać i jakoś się trzeba odmóżdżyć
ja nie mogę spać i jakoś się trzeba odmóżdżyć

Jestem 30+ facetem, w gabinecie się rozkleilem, przy kobietach. Ale to było silniejsze ode mnie.
Kot ma wodobrzusze. Po interwencji weta jest lepiej, ale to chwilowe, potrwa pewnie do jutra. Nie jest w stanie agonalnym. Dostala tez porzadna dawke lekow przeciwbolowych, jest spokojna, teraz sobie drzemie. Nie czuje bólu, mam nadzieję. Po prostu rokowania są takie, że będzie tylko gorzej I nie ma sensu tego ciągnąć i jej męczyć. Zawsze myślałem, ze takie decyzje są trudne, ale kiedy ogladalem ją w tym stanie juz wczesniej... To zmieniło moja perspektywę.
Jutro będzie uśpienie, wet przyjedzie i zrobi to w domu. Odejdzie w swoim domu, legowisku, w znajomej przestrzeni, zapachach.
Mam poczucie, że dobrze wykorzystałem 90% czasu, jaki spędziłem z tym zwierzakiem. Ale pewnie już zawsze będę żałował tych 10%. Jestem alergikiem. Od kilku lat na tabletach, dzień w dzień. Ale nigdy nie pomyślałem nawet o tym, żeby ją wydać. Za to uratowała mi kregoslup. Pracuje zdalnie, przy biurku, a ona była tak absorbująca, że musiałem wstawać do niej chyba co godzinę, a czasami częściej. Nie żałuję ani minuty. Była przy mnie w najtrudniejszych momentach życia. Sama obecnością potrafiła poprawić mi humor i wyciągnąć z dołka.
Moze zdazymy zjesc czekoladę. Od 10 lat jej odmawiałem, bo to szkodzi kotom i psom. Ale zawsze kiedy czuła jej zapach, to dostawała jakiegos amoku i chciała mi odgryzać palce. Teraz czas, żeby w końcu spróbowała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem czemu to pisze... Chyba po prostu nie mam już lez, więc zostało mi tylko to. Kochajcie swoje zwierzaki i poświęcajcie im dużo czasu. No i dbajcie o ich zdrowie, nasza Bajka miała regularne wizyty u weta, zabrakło szczęścia, ale wam nie musi. Los zwierzaków jest wystarczająco trudny, powinny mieć kogoś, kto o nie zadba.
No i trzymajcie kciuki. Za nią, i za mnie.
#koty #zwierzeta #pokazkota
źródło: image
Pobierz@ziemniak_na_export: żaden wstyd
trzymaj się tam i płacz ile potrzebujesz, lepiej to przeżyć i poukładać, niż tłumić
Niech twoja przyjaciółka biegnie po zielonych łąkach swoich snów. My pobiegniemy kiedyś indziej.
@ziemniak_na_export: 2 lata temu z żoną wzięliśmy psa mojej teściowej do weta, i trzeba było go uśpić. Widywałem go może 2 razy w miesiącu, zero przywiązania a i tak miałem łzy w oczach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
U mnie 5 lat minelo i nie potrafie wracac myslami do tego, nie masz sie czego wstydzic.
@ziemniak_na_export: jestem 40 facetem, najpierw rozkleiłem się przy kitku jak ją przepraszałem za to co muszę zrobić a potem przy weterynarz kiedy było
wstyd to byłby jakbyś postawił udawanie "prawdziwego" faceta ponad uczuciami o utracie swojego ukochanego zwierzęcego pupila
trzymaj się tam jakoś
źródło: 1000013136
Pobierz