Aktywne Wpisy

mirko_anonim +44
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ostatnio na Wykopie rozlało się sporo hejtu na polską gastronomię. Prawie w całości nieuzasadnionego. Od dwóch lat prowadzę osiedlową pizzerię i uwierzcie, że każdy dzień to walka o przetrwanie. Dosłownie każdy, bo w niedziele i święta też pracujemy. Od 10:00 do 22:00, czyli 12 godzin, czyli więcej niż jakikolwiek zakład pracy czy firma. Czynsz: 10 000 zł miesięcznie. Media (gaz, prąd, woda): 6000 zł, koszty zatrudnienia 25 000
Ostatnio na Wykopie rozlało się sporo hejtu na polską gastronomię. Prawie w całości nieuzasadnionego. Od dwóch lat prowadzę osiedlową pizzerię i uwierzcie, że każdy dzień to walka o przetrwanie. Dosłownie każdy, bo w niedziele i święta też pracujemy. Od 10:00 do 22:00, czyli 12 godzin, czyli więcej niż jakikolwiek zakład pracy czy firma. Czynsz: 10 000 zł miesięcznie. Media (gaz, prąd, woda): 6000 zł, koszty zatrudnienia 25 000

KotZWorka +34





źródło: comment_15830374640gtnSZzWCmpauFcefWSxWO.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@siusiaczek112:
źródło: comment_1583048639yPqkzSF8x04EEOiEn49U0X.jpg
Pobierzźródło: comment_1583053320ECcfjmK7N46MlTJOtfR2VS.jpg
Pobierzźródło: comment_15830552565wqZWwNoESsh1zfjGQbgo8.jpg
Pobierzźródło: comment_1583059347qymlovkIaUcdB7G2Yb5q6F.jpg
Pobierzźródło: comment_1583063920eTLykWF2R4zQqjZW7BR6za.jpg
Pobierz