Wpis z mikrobloga

@Dusha: 4k wyfarmione z jednego miejsca XD Ale musiałem pojechać na camp riverze do bazy przeciwnika zrobić te 2dmg z małego dystansu XD
  • Odpowiedz
Ale generalnie nadal uważam, że nie potrafię nim grać. Choć powoli się uczę. Może za jakiś czas dobiję do 2k średnich.
  • Odpowiedz
@kuraku: ładnie ładnie, ja nadal jak we mgle tym czołgiem. Wczoraj na malinówce stanąłem na początku bitwy na chwilę w krzaku przy bazie, strzeliłem sobie blinda na druga stronę. Po 3 sekundach już byłem w garażu :D a takie dobre camo mam ten czołg :D
  • Odpowiedz
  • 0
@grett bo się nie staje w krzaku tylko za krzakiem. Znajdź na yt film o tym jak się dobrze maskować. I pamiętaj żeby strzelać dopiero jak siatka maskująca będzie aktywna. Przy zbyt bystrych obrotach s1 siatka często się wyłącza i też trzeba tego pilnować.
  • Odpowiedz
@C4sh: Tak wiem, już więcej tak nie zrobię ale po tej sytuacji miałem lekkie zdziwko. Pewnie jakiś light stał w krzaku na środku. Siata się załączyła bo za nim się "rozstawiłem" i wycelowałem to minęła chwila.
  • Odpowiedz
@C4sh: @grett: tutaj akurat było grane na otwartej przestrzeni, ale jeśli jest krzaczek to trzeba rzeczywiście pilnować, żeby był nieprzezroczysty podczas strzelania( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz