Aktywne Wpisy
derek25 +372
Cena Laysow w Auchan (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Prawie 13zl za kilka ziemniaków w usmażonych w oleju i posypanych przyprawami.
Cena za kg jeszcze lepsza
Prawie 13zl za kilka ziemniaków w usmażonych w oleju i posypanych przyprawami.
Cena za kg jeszcze lepsza
ChaoticNeutralRebel +682
Teraz ta młodzież tylko te tiktoki ogląda, jeszcze 15 lat temu młodzież była normalna.
Młodzież 15 lat temu:
#heheszki #humorobrazkowy #leopold #dziecineo #luntek #mrzywiec #testoviton #staryinternet #kuladajefula
Młodzież 15 lat temu:
#heheszki #humorobrazkowy #leopold #dziecineo #luntek #mrzywiec #testoviton #staryinternet #kuladajefula
#triathlon #rower #bieganie #trening #plywanie #zegarki #garmin
A coś w miarę budżetowego na imprezy terenowe typu Bieg Morskiego Komandosa? I czy warto brać używane?
Men, przyczyniasz się do tego, że ludzie niepotrzebnie kupują te wielkie, stalowe sprzęty. Od niejednej osoby słyszałem, ze kupiła Fenixa, bo chciała mieć track GPX, ale c--j tam, że można to darmową aplikacją ogarnąć nawet w Vivoactive.
Na 935 i innych zegarkach można mieć mapy, za pomocą innej aplikacji z Connect IQ. Jest to opcja premium, ale JEST! https://medium.com/@dynamicwatch/dwmap-background-maps-758c6bd8e4f
@RymMajster: ja mam F3 bez szafiru już 3 lata i mam drobna 1 rysę. Zdejmuje go do snu tylko. Tak to jest na mocowaniu rowerowym w lesie i na szosie, basen, biegi, trochę snowboardu i wypraw w góry.
Ale do triathlonu średnio potrzebne, jak się dużo zegarka używa w górach, to już bardziej
Co do dokladności GPX - naprawdę trzeba Ci to udowadniać? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wystarczy zajrzeć na dcrainmaker.com i sprawa staje się jasna. "Plastikowe" Garminy dają radę znacznie lepiej w tej materii, niż "metalowe", z tej samej generacji, a bywa, że np. 230, albo 235 rysują lepiej, niż Fenix 5.
Też korzystam z Flyby i widzę np. na trasie bydgoskiego City Trail, które zegarki radzą sobie najlepiej i najmniej obcinają - warunki nie są łatwe, bo biegamy w gęstym lesie i są praktycznie same zakręty o kącie prostym. Z racji, że chciałeś dowodu, proszę bardzo, oto tracki wzięte z Flyby. Dodałem ich więcej,