Wpis z mikrobloga

@arteria: a ja polecam wyjąć tego kija z d--y, włożyć go ponownie, powtórzyć, szybciej, szybciej głębiej to może wyluzujesz na portalu ze śmiesznymi obrazkami ( )
  • Odpowiedz
@arteria: wg Ciebie tak się zachowują dorośli? Czemu nie mogą normalnie porozmawiać jak cywilizowani ludzie, tylko muszą ze sobą zrywać poprzez FB XD Dla mnie takie zachowanie przypomina mi gówniarzy z podstawówki XD
  • Odpowiedz
  • 0
@arteria bo część tego portalu to małpy co się dziwisz () a rada jak rada, jak mnie piecze to przykładam sobie chłodne ¯_(ツ)_/¯ (oczywiście jest wiele innych metod ale nie zawsze ma się spray, krem kto)
  • Odpowiedz
zrywa z nim przez neta

@Dakkar: Dzis znowu coraz modniejsze nawet u doroslych bab. A takiego pitolenia jak u tej laski nie ma co czytac, bo to proba ukrycia 2 bolca i tyle. Pisac sobie moga co chca
  • Odpowiedz
@kczkdn: ja p------e, ale z ciebie dzban serio, licz się z tym że jak coś dodajesz to może powstać dyskusja i to taka która ci się może nie spodobać. Nieźle się napracować musiałeś żeby usunąć wszystkie moje komentarze, brawo xd śmiech na sali, miałam rację, że to przedszkole jest
  • Odpowiedz
@sisalessa: Mam, i co? Ty też masz, bo zadałeś sobie tyle trudu żeby usunąć wszystkie moje komentarze pod jakimś gównoscreenem. Skoro w przeciwieństwie do mnie jesteś taki wyluzowany, to trzeba było to pokazać i mieć w------e na to co piszę, no ale cóż. Elo
  • Odpowiedz