Wpis z mikrobloga

@CurlyHairGirl: Tak, zadowolone, ale tak na dobrą sprawę korzystają tylko z legowiska na samej górze. Na szczęście zmieniają się, jeden rano a drugi wieczorem, i tak codziennie xD. Fajny rudzielec xD
  • Odpowiedz
@felixos ooo, kochane () mój się na górnym nie mieści niech leży tylko na środkowym :D w sensie na początku spał na górze ale ja mam takie wycięte koło a nie pełne jak u Ciebie i spadł przez sen na podłogę kilka razy i już tam nie wchodzi xD
Przeurocze mają te łatki
  • Odpowiedz
@CurlyHairGirl: Nic nie poradzę, że maja naprawdę super drapaki. Jestem mega zadowolona po przejściu z takiego marketowego. Różnice widać gołym okiem.

@felixos: Właśnie w kategorii dobrych drapakow wydaje mi się, że nie są aż takie drogie. Dużo wyższe ceny ma leoland albo rufi. Trochę trzeba za to poczekać na realizację zamówienia. My czekaliśmy dwa tygodnie.
  • Odpowiedz
@felixos
@sillygiraffe też uważam, że nie są drogie patrząc długodystansowo. Za mniejszy "tani" zapłaciłam z 200zl i rozwalił się po niecałym roku ten mam za około 280 chyba i po roku jest jak nowy więc jeszcze kilka lat przeżyje :) Także nie biorę już pod uwagę innych producentów
  • Odpowiedz