Wpis z mikrobloga

@jankowalski69 Szanuje. Krótko, zwięźle i na temat, bez zbędnego p---------o. Zainteresowany Kowalski poszuka reszty w google, ale dzięki temu ma zarys co i jak.

Edit: dopiero po napisaniu zczaiłem, że piszę o Kowalskim kolesiowi o nicku Kowalski xD
  • Odpowiedz
@jankowalski69: Pobrałem fitatu i wyliczyło mi tam tłuszcze i przykładowo przekroczę je a nie przekroczę kalorii to jak do czegoś takiego podchodzić? No i jeszcze cukry, rozdzielać sobie np. poza apką te naturalnie występujące chociażby z owoców a te ze słodkich napoi czy raczej się tym nie przejmować?
  • Odpowiedz
@ed267: cukier to cukier. W kontekście redukcji, ilość tluszczow do węglowodanów nie ma większego znaczenia (o ile zgadzają się kalorie), ale w kontekście tworzenia dobrych nawyków już nie bardzo.
  • Odpowiedz
14. Jak pić na imprezie?

@jankowalski69: dodatkowo:
-przed imprezą warto zjeść dobry, sycący posiłek bogaty w białko (które długo się trawi) + warzywa. Dzięki temu nie będziemy mieli wilczego apetytu, np. na kebsa ;)
-w przerwach pomiędzy drinkami czy piwami warto pić szklankę wody. Zmniejszy kaca, nawodni organizm i mniej wypijemy %
-alkohole tak jak napisałeś, najlepiej czysta. Jeśli chodzi o piwa to im jaśniejsze tym lepiej. Ciemne piwa (stauty,
  • Odpowiedz