Aktywne Wpisy

MrFruu +53
Tl;dr @chybaDapi czyli organizator #wykopaka wręczył mi prezent osobiście! :D
Mamy wygranego w kilku konkurencjach w tegorocznej wykopace:
1. Największy prezent – dwa konkretne ładnie opakowane kartony, które nie mieściły się w paczkomacie,
2. Najhojniejszy Mikołaj całej edycji,
3. Najodważniejszy Mikołaj – przyjął zaproszenie do mojego domu na
Mamy wygranego w kilku konkurencjach w tegorocznej wykopace:
1. Największy prezent – dwa konkretne ładnie opakowane kartony, które nie mieściły się w paczkomacie,
2. Najhojniejszy Mikołaj całej edycji,
3. Najodważniejszy Mikołaj – przyjął zaproszenie do mojego domu na
źródło: temp_file2758184718010458050
Pobierz
michalcorobisz +239

Skoro mawia sie ,ze Najlepsza zmiana dla kraju to , zaczynania zmiany od samego siebie bo jeszcze rok temu 2019o tym gadano z Panem Prokuratorem, wiec w sumie postawiono i tak samo na to , teraz pytanie ile na tym da sie realnie wykonania zadania .
W sumie Motoryzacja PRL to NIE tylko maszyny Rolnicze w jakich bywam Zakochany ale to , tez Kultura Motoryzacji tej NIE idealnej Polskiej w opcji Bojowej OSP , PSP, wiec w sumie chcialbym ratowania tez takie Ikony PRL zabytkowe na swoje potrzebny np. Remontowania dla potrzeb Rolnictwa i transportu na handel towaru czy nawet do typowej jazdy do PRACY w zakresie OZE i pracy dla Gmin taki pojazd REKLAMA po jakim , by mnie kojarzono z takim samochodem jedynym w swoim rodzaju w konfiguracji OSP i PSP wozu Bojowego - ZABYTKOWEGO zadbanego i z opcjami , gdy inni by wiedzieli ,ze to pojazd Gminy lub czy nawet Miasta ale Pracownik ich razem z samochodem .
Co Prawda MILIONEREM raczej NIGDY mi sie NIE UDA bycia czy nawet Typowym Facetem na jakiego wiele kobiet zacznie polowania, wiec po cholere sie zmieniania dla innych lepiej bycia sob..... i bycia szczesliwym po swojemu
#chwalesie czy #gorzkiezale ? #wies #rolnictwo
źródło: comment_1581858498Sc8LluuocFFABUepmhMXDh.jpg
Pobierz