Aktywne Wpisy

krucjan +170
Zgodnie z obietnicą wrzucam film z konsumpcji. Jeśli ktoś się spodziewa fajerwerków to od razu mówię, że się zawiedzie, to jest po prostu 13 minut jedzenia pizzy w ciszy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie to lubię sobie pogadać bzdury jakieś, ale nagrywałem w lokalu i głupio by mi było gadać do telefonu jedząc, już włączając samo nagrywanie czułem się jak pajac. ( ͡° ͜ʖ ͡°
Ogólnie to lubię sobie pogadać bzdury jakieś, ale nagrywałem w lokalu i głupio by mi było gadać do telefonu jedząc, już włączając samo nagrywanie czułem się jak pajac. ( ͡° ͜ʖ ͡°

m__b +36
Juz za pare godzin wejdzie na wokande poznanskiego Sadu Okregowego nasza sprawa z Jerzym Zieba, prawomocnie skazanym kilka dni temu „propagatorem pseudonauki” (cyt. Wikipedia), ktory zada usuniecia z Wykopu tresci, ktore „szkaluja jego dobre imie”.
Bedzie ciekawie!
#wykop #jerzyzieba #sad #rozprawa
Bedzie ciekawie!
#wykop #jerzyzieba #sad #rozprawa

Niby byłam lubiana przez nauczycieli i kolegów z klasy ale np dziewczyny z mojego jak i z mlodszego rocznika to miały ze mnie bekę przysłowiowa.
Nie dość że miałam krótkie włosy i nosiłam okulary przez co wyglądałam jak taki chłopczyk ( włosy krótkie bo miałam przed gimnazjum dredy i w nowej szkole nauczyciele kazali ściąć) to jeszcze lekarz kazał mi nosić to gówno.
Gorset ortopedyczny który nie dosyć że krępował ruchy to wyglądało się w tym dziwnie. Nie można było tego założyć pod ubranie bo nie wygodne, tak samo nie fajnie wyglądało to założone na ubranie. W szkole koleżanki wymyśliły ,że będą mnie kopać w ten gorset ( niezbyt przyjemne uczucie) oraz miały bęke że " he he deska " czy "plastik". Serio codziennie jakieś idiotyczne docinki słyszałam na swój temat tylko dlatego że nosiłam ten gorset i wyglądałam jak wyglądałam. Jak chciałam temu zaradzić to poszłam do pedagog szkolnej Ale jedyne co usłyszałam to tekst "może koleżanki mają powody żeby Cię tak traktować?" raczej nie tego się spodziewałam.
Co zabawne gorset po 3 latach noszenia nic nie dał bo lekarz się pomylił z diagnozą (╯°□°)╯
Czułam się wtedy strasznie źle z tego powodu trochę taki #przegryw Ale no mam cipe więc nie do końca.
#zalesie #wspomnienia
Jeszcze jedno
Komentarz usunięty przez moderatora
W życiu bym się na to nie zgodził. U mnie się doczepili ze w bluzie rammstein chodziłem. To wspólnie z mame powiedzieliśmy żeby mi sprezentowali inna jak ta im się nie podoba (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Pedagog to powinien zmienić profesje...
Głowa do góry ogólnie trzeba zapomnieć o tym co było. Uświadom sobie, że gdyby nie te doświadczania co przeżyłaś nie była byś teraz tu gdzie jestes. Nie ma tego złego... A karma wraca jeszcze te szkolne wywłoki dostaną za swoje.
Powodzenia.
W ogóle to ciebie w planach nie było. Rodzice tak bardzo chcieli mieć dziewczynkę, że przesadzili z modlitwami. No i urodziła im się taka nienawistna #!$%@? jak ty...
@DziewczynaChaos: Pedagodzy szkolni to zawsze był jakiś żart. Zero zaangażowania, tylko standardowe formułki. Brak nawet podejmowania prób zaznajomienia się z sytuacją, już nie mówiąc o podejmowaniu jakichś konkretnych działań.
W twoim przypadku to już w
Wiadomo - są ludzie, którzy mentalnie dalej są na poziomie dziecka i dla
Komentarz usunięty przez autora
A tak z ciekawości zapytam. Na czym polegała ta znajomość ze studentami czy osobami po studiach? Też raczej w pewnym wieku zacząłem trzymać się z osobami starszymi, ale nigdy różnica nie była tak znacząca.
Broń Boże nie insynuuję tutaj pedofilii xD Po prostu ciekaw jestem jak takie relacje wyglądały. Mając 27 lat, raczej nie jestem w stanie sobie wyobrazić jakiejś głebszej relacji z tak młoda osoba. Nawet jeżeli byłaby nadzwyczaj
Co do kręgosłupa to też miałam taki w użyciu okres że 5 miesięcy z łóżka nie wychodziłam bo problem z chodzeniem był.
Ciekawe jakby to było #!$%@?ć suplexa osobie z takim gorsetem?
@DziewczynaChaos: a co to za przysłowie z tą beką?