Wpis z mikrobloga

Gimnazjum to była trauma szczeze mówiąc.
Niby byłam lubiana przez nauczycieli i kolegów z klasy ale np dziewczyny z mojego jak i z mlodszego rocznika to miały ze mnie bekę przysłowiowa.
Nie dość że miałam krótkie włosy i nosiłam okulary przez co wyglądałam jak taki chłopczyk ( włosy krótkie bo miałam przed gimnazjum dredy i w nowej szkole nauczyciele kazali ściąć) to jeszcze lekarz kazał mi nosić to gówno.
Gorset ortopedyczny który nie dosyć że krępował ruchy to wyglądało się w tym dziwnie. Nie można było tego założyć pod ubranie bo nie wygodne, tak samo nie fajnie wyglądało to założone na ubranie. W szkole koleżanki wymyśliły ,że będą mnie kopać w ten gorset ( niezbyt przyjemne uczucie) oraz miały bęke że " he he deska " czy "plastik". Serio codziennie jakieś idiotyczne docinki słyszałam na swój temat tylko dlatego że nosiłam ten gorset i wyglądałam jak wyglądałam. Jak chciałam temu zaradzić to poszłam do pedagog szkolnej Ale jedyne co usłyszałam to tekst "może koleżanki mają powody żeby Cię tak traktować?" raczej nie tego się spodziewałam.
Co zabawne gorset po 3 latach noszenia nic nie dał bo lekarz się pomylił z diagnozą (°°
Czułam się wtedy strasznie źle z tego powodu trochę taki #przegryw Ale no mam cipe więc nie do końca.
#zalesie #wspomnienia
Pobierz DziewczynaChaos - Gimnazjum to była trauma szczeze mówiąc. 
Niby byłam lubiana przez ...
źródło: comment_1581741557icnnOkVZvj4LcX9E9TOBRI.jpg
  • 176
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Harmonia: Jebnij się w łeb. Nawet nie masz własnego zdania, a co dopiero własny tag. Idź się poklep po zakolach czy coś. Nie wylewaj swojej frustracji na niewinnych ludziach.
@DziewczynaChaos: o jezu aż mi się zrobiło zimno i zachciało płakać, jak sobie przypomniałam mój gorset. Do szkoły go przestałam nosić, bo ludzie nie dawali mi żyć, wiec próbowałam w nim spać, ale tez się nie dało, bo ból niesamowity. W końcu go olałam i w ogóle nie nosiłam. Po jakimś czasie lekarz mi powiedział, ze w sumie dobrze, bo był zle zdobiony i jeszcze zrobiłby mi większa krzywdę, ale nie
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@Harmonia: Bo co? Bo zawsze znajdzie się jakiś chętny #!$%@?? Co ty myślisz, że jak ktoś spenetruje kobiecie dziurkę, to kończą się jej problemy psychiczne i resetuje skrzywiona psychika? To na co ty, #!$%@?, czekasz? Szukaj kogoś, żeby ci załadował w dupala. Znajdziesz bez problemu jakieś oblecha, aby tylko mu stanął. Wszystkie twoje problemy znikną.

Jaki ty jesteś, gościu, płytki... Skupiony wyłącznie na sobie, pozbawiony jakiekolwiek empatii, wylewający frustrację na innych.