Aktywne Wpisy

cheture +14
jakie macie plany na piątek wieczur
lyncz +81
TL;DR:
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,

pomijając te które się nie włączą bez sprzętowego wsparcia RT xd
nie wiem tylko czy 1080Ti to optymalny wybór w tej cenie, jakoś wątpie.
@Anon2139:
@10129: chyba jednak znacznie większym problemem niż brak obsługi RT jest brak możliwości włączenia DLSS
ja tam pogrywam na i7 4771 i rtx 2060 i niema problemu
RX6600XT, lub polować za 3060, ale w wersji 12GB. Idzie
Potarguj się z tym na około 1k.
Karta sporo wydajniejsze, wszystkie gry Ci się uruchomia i dodatkowo ma dlss4
https://m.olx.pl/d/oferta/rtx-3070-asus-ekwb-blok-wodny-8gb-CID99-ID13gT4S.html