Aktywne Wpisy

SilesianPill +95
Dolny Śląsk na południe i na zachód od Wrocławia jest jeszcze większą umieralnią niż myślałem.
#nieruchomosci #demografia #ekonomia #polska #wroclaw #ciekawostki #pracbaza
#nieruchomosci #demografia #ekonomia #polska #wroclaw #ciekawostki #pracbaza

źródło: temp_file7555826350793472565
Pobierz
cheeseandonion +260

#kiszak #gry #youtube #twitch #stream
źródło: temp_file6208184931941700312
Pobierzźródło: image
PobierzSkoro tak lubi trudne produkcje, to niech odpali sobie Ninja Gaiden 2 na hardcore, a nie lami w DS1 - chyba najprostszej części.
Prawdziwego gracza poznasz po tym, że nie podoba mu się żadna nowa gra, chyba że jest to soulslike, to wtedy CZASAMI może ci się podobać.
tacy ludzie nie mają do zaoferowania niewiele poza irytowaniem innych. Tylko, że jak widać po tym wpisie to też działa. Parę osób dzięki takim wpisom czy innym wzmiankom o kanale wygenerują dodatkowy ruch i nawet łapka w dół zwiększy zasięgi. A jak jeszcze kilku innych twórców skusi się na stworzenie filmiku z komentarzem to już w ogóle b---a.
Piąteczka Miras(✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez moderatora
@johnshepard2000: Dobra, ale w sumie czym są te samograje. Bo ja czasami mam wrażenie, że on po prostu obraża wszystkie gry poza tam POE, Diablo II, Gothic ponieważ po prostu jest ich fanboyem. I tak za bardzo nie rożni się od typowego ''maciusia'' grającego w fifę tylko, że maciuś nie ma widowni.
Z