Wpis z mikrobloga

Ten dzban już się nawet nie kryje i owarcie obraża ludzi robiących platyny grach i grających w "samograje". Do tej pory tłumaczył, że śmieje się jedynie z tych gier i nikogo nie obraża, ale w tym "materiale" widać prawdziwą naturę menelobijcy XD Boże jak ja nim gardzę i tym całym jego gronem, które uważa się za je*aną elitę.

#kiszak #gry #youtube #twitch #stream
johnshepard2000 - Ten dzban już się nawet nie kryje i owarcie obraża ludzi robiących ...

źródło: temp_file6208184931941700312

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@johnshepard2000: tak uwielbia te trudne gry że jak grał po raz pierwszy w DS1 to ciągle sie gubił i co chwila czat czytał żeby debila pokierowali krok po kroku, w Lies of P od razu złożył b--ń najbardziej OP ( oczywiście z polecenia czatu ) i potem narzekał że za łatwo mu idzie xD Podobnie jak w dlc do ER, cały czas leciał na star fistach które staggerowały każdego bossa
  • Odpowiedz
@johnshepard2000: Mnie rozwaliło jak se na Twitterze przeczytałem jakiegoś klakiera, który pisał, że Kiszak się bardziej zna na grach souls-like niż Demonidias, który w te gry grał od dawien dawna.
  • Odpowiedz
@johnshepard2000: Ten śmietnik specjalnie podkręca swoje baity i wypowiada się jak najbardziej kontrowersyjnie bo jemu to sprawia przyjemność, ciężko ocenić nawet czy w ogóle on tak poważnie uważa, z resztą to mnie ma znaczenia co uważa. Chłop myśli że jest hardcore gamerem bo gra w gry gdzie trzeba 950 razy się w-----ć żeby nauczyć się sekwencji ruchów na pamięć, to tego by się nawet małpa z niedowładem mózgu prędzej czy
  • Odpowiedz
@johnshepard2000: a w jakie on trudne gry gra? Poe na kradzionych buildach? Bo raczej Soulsow jakimis trudnymi tytulami bym nie nazwal. Zreszta i tu gral na jakichs broken itemach xD

Skoro tak lubi trudne produkcje, to niech odpali sobie Ninja Gaiden 2 na hardcore, a nie lami w DS1 - chyba najprostszej części.
  • Odpowiedz
@johnshepard2000: no bo nie możesz grać dla przyjemności po robocie, albo kurna raz w tygodniu jak masz chwilę czasu, bo ty powinieneś grać w gierki po 12 godzin dziennie, najlepiej strimować, a i jeszcze w międzyczasie nagrywać "reaction video".

Prawdziwego gracza poznasz po tym, że nie podoba mu się żadna nowa gra, chyba że jest to soulslike, to wtedy CZASAMI może ci się podobać.
  • Odpowiedz
@johnshepard2000:

tacy ludzie nie mają do zaoferowania niewiele poza irytowaniem innych. Tylko, że jak widać po tym wpisie to też działa. Parę osób dzięki takim wpisom czy innym wzmiankom o kanale wygenerują dodatkowy ruch i nawet łapka w dół zwiększy zasięgi. A jak jeszcze kilku innych twórców skusi się na stworzenie filmiku z komentarzem to już w ogóle b---a.
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: Spoko, ja za ciebie wejde na dote:D kiszak jest dosłownie najbardziej przeciętnym graczem jakiego można spotkać i sesje które robil w docie mi to dobitnie pokazywały, bardzo wolno się uczy, jest ignorantem, gra bardzo schematycznie w dodatku bardzo łatwo go wyprowadzić z równowagi.
  • Odpowiedz
@Yayra jestem na tym tagu głównie z tego powodu że on mnie obrazil i potraktował bez szacunku za zwykłą wiadomość która nie była w żaden sposób nawet blisko bycia obraźliwą a poza tym na kilku jego ostatnich transmisjach jakie miałem wątpliwą przyjemność oglądać w taki sposób odnosił się do ludzi że nie czuję że pisanie o nim takich słów jest niestosowne, z obrzydzenia musiałem wyłączyć transmisję bo aż czułem się brudny
  • Odpowiedz
@kinkykylie: On nie odpali innej gry niż soulsy i poe, bo te zna prawie na pamięć i wie, że nie zrobi z siebie aż takiego błazna. Będzie się wymigiwał od każdej gry, której "ludologicznie" nie może opisać opierając się na cytatach z internetu i podczas której może wyjść, że jest zwykłym dad gamerem xD. Zaraz będzie swoim przydupasom z czatu tłumaczył, ze gra jest słaba bo to i to albo
  • Odpowiedz
Ten dzban już się nawet nie kryje i owarcie obraża ludzi robiących platyny grach i grających w "samograje".

@johnshepard2000: Dobra, ale w sumie czym są te samograje. Bo ja czasami mam wrażenie, że on po prostu obraża wszystkie gry poza tam POE, Diablo II, Gothic ponieważ po prostu jest ich fanboyem. I tak za bardzo nie rożni się od typowego ''maciusia'' grającego w fifę tylko, że maciuś nie ma widowni.
  • Odpowiedz
@Amebka: +1. Kiszak to frustrat, który nie ma super skilla i więcej gada o graniu niż gra. Aczkolwiek też nie mogę zupełnie powiedzieć, że nic nie potrafi. To przeciętny gracz, który pewnie miał ambicje na jakiś competetive gaming i znał lepszych graczy. Niemniej jeśli on jest taki, to jak fatalna sytuacja musi być wśród beznadziejnych recenzentów i ludzi, którzy prostytuują się za ecie pecie i darmowe gierki od wydawców.

Z
  • Odpowiedz