Aktywne Wpisy
cuks +66
Jakiś czas temu umówiłam się na pierwszą randkę z tindera z facetem, którym byłam oczarowana, zauroczona wręcz, byłam tak zestresowana na spotkaniu, że zabrakło mi śliny w gardle, po jakichś 20 minutach typ złapał mnie za rękę jakbyśmy byli małżeństwem z dziesięcioletnim stażem, później z uśmiechem chwycił mnie za nogę i zażartował żebym się rozluźniła, zamurowało mnie, wyszłam z baru w którym się umówiliśmy z pretekstem, że źle się czuję, płakałam całą
Goronco +13
Z której byście oferty pracy skorzystali?
1.
- 7k na rękę
- 17 minut tramwajem dojazdu
- 20 dni zdalnych w roku do wykorzystania
1.
- 7k na rękę
- 17 minut tramwajem dojazdu
- 20 dni zdalnych w roku do wykorzystania
Witam kupiłem w bitomacie bitcoina pare miesięcy temu i wydało mi kartke ze wydano btc na adres publiczny : taki i taki i dostalem klucz prywatny, nie wiem w jaki sposob je teraz sprzedac jak wyplacic gdzie zalogować, pomoże ktoś?
Teraz jak już masz na kartce i
@plaisant: Zaimportować pozwala: bitcoin core, electrum, bitcoin wallet, blue wallet, armory. Należy tylko pamiętać ze zaimportowanego klucza prywatnego nie obejmuje kopia bezpieczeństwa. To jest opcja dla tych co wiedza co robią.
Dużo bezpieczniejsza opcją jest sweep który przelewa całość na nasz portfel.
@plaisant: to nie problem. Gdyby tak było to wszytko byłoby OK.
Bo problem leży w tym, że ludzie importują z kartki do aplikacji i po przesłaniu części środków usuwają aplikacje myśląc, że reszta magicznie wróciła na kartkę. Tymczasem reszta jest już na nowym