Wpis z mikrobloga

@pepies: Co ty masz taki afront do #!$%@?. Nie wszystkie stoją pod latarnią czy innym lesie. Są luksusowe #!$%@? potrafiące się ustawić na całe życie.

Jak jesteś biedną dziewczyną z biednego domu od pijackiej rodziny to trudno wyjść na stabilną pozycje w wieku 16-18-20 lat. Ciekawe czy też byś tak pisał jakbyś nie miał co do gara włożyć w wieku 17. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jamniki2: Jestem wyjątkowy na wiele innych sposobów i to mi wystarcza. Najwyraźniej kobieta ze zdjęcia nie zabłysnęła czymś nadzwyczajnym, ani nie jest też szczególnie ważna dla społeczeństwa, bo w przeciwnym przypadku bym ją rozpoznał.

Uświadom mnie zatem, dlaczego powinienem ją znać? Albo Ty sam do końca nie wiesz dlaczego.
@DrDevil cóż, jak pewnie zauważyłeś znają ja tutaj wszyscy, była bohaterka seks skandalu głośnego na całą Polskę, widniejacego kilka tygodni na karcie,, na czasie,, na głównym #!$%@? portalu w Polsce, czyli YouTube i wielu wielu innych , czy tyle wystarczy?
@pepies: Ty chyba nie do końca rozumiesz jak funkcjonuje ten smutny świat.( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie, nie jestem autorką. Myślę, że jakbym się miała bawić w sponsoring to raczej z jednym bogatym stałym klientem tzw utrzymajka. Ale na szczęście nie muszę.(σ ͜ʖσ) BHP here.
@szyderczy_szczur: Czy ktoś się denerwuje na #!$%@? stojące przy drodze? Nie. Ludzi irytuje tylko to, że ona dawaniem na prawo i lewo oraz robieniem z siebie idiotki zarobi więcej pieniędzy, niż oni w dekadę. Stąd się bierze cała nienawiść na nią wylewana - z zazdrości.

I żeby nie było, że się tu wywyższam: mnie też piecze i życzę jej jak najgorzej, tak ze zwyczajnej zawiści. Ale przynajmniej jestem tego świadom i
Nigdy nie przestaje mnie zadziwiać zjawisko polegające na wyniesieniu na piedestał klasycznego k******na i bezmózga... Takie akcje tylko w polzce, a nie czekaj...
@Jamniki2:

seks skandalu

Rok 2020, temat pierwszych stron gazet: jakaś kobieta dała komuś dupy xD. A mieliśmy latać na Marsa...

wszyscy

133 osoby które zaplusowały posta to nie wszyscy.

na głównym #!$%@? portalu w Polsce, czyli YouTube

Ooo kurde, na YouTube była, no to faktycznie jest osiągnięcie na miarę naszych czasów. To ja się pochwalę, że buduję swoje miasto w City Tycoon.