Aktywne Wpisy
Sh3rI0ck +3
Jaka polecacie maszynkę do golenia z wymiennymi końcówkami, do twarzy i miejsc intymnych (będą dwie (co by ograniczyć głupie wpisy)). Ostatnio kupiłem Shav i największe gowno jakiego używałem. Znacie coś co kroi na zero bez podrażnień?
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
grzypAtomowy +965
Rodzinka z kijanki powinna stać się polskim floydem. Mamy trupa i zamieszych w to policjantów. Jeśli ktoś ma trochę zmysłu politycznego dzisiaj pod prokuratura powinien być pierwszy protest. Masowe protesty antyrządowe w czasie kampanii.. ale się rozmarzylem #a1 #piotrkowtrybunalski #wypadek
#witamsie #gownowpis
Jak jesteś biedną dziewczyną z biednego domu od pijackiej rodziny to trudno wyjść na stabilną pozycje w wieku 16-18-20 lat. Ciekawe czy też byś tak pisał jakbyś nie miał co do gara włożyć w wieku 17. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moralność #!$%@? i jego usprawiedliwianie to jakaś moda w tym roku? xD
Uświadom mnie zatem, dlaczego powinienem ją znać? Albo Ty sam do końca nie wiesz dlaczego.
Obilo Ci sie imie i nazwisko Kim Kardashian o uszy?
I żeby nie było, że się tu wywyższam: mnie też piecze i życzę jej jak najgorzej, tak ze zwyczajnej zawiści. Ale przynajmniej jestem tego świadom i
Rok 2020, temat pierwszych stron gazet: jakaś kobieta dała komuś dupy xD. A mieliśmy latać na Marsa...
133 osoby które zaplusowały posta to nie wszyscy.
Ooo kurde, na YouTube była, no to faktycznie jest osiągnięcie na miarę naszych czasów. To ja się pochwalę, że buduję swoje miasto w City Tycoon.
Czy używanie słów których znaczenia się nie zna jest powszechne wśród was - millenialsów?
No jeszcze cycki by się przydało zrobić, bo u niej jest kompletny brak