Aktywne Wpisy

Rainmaker97 +158
Uwielbiam kiedy Brzoska przyjeżdża z nowymi deregulacjami, zapewne kurierzy również nie mogą się doczekać kiedy rząd zdereguluje kolejne aspekty ich pracy i wreszcie jak to się mówi „gospodarka ruszy”.
#antykapitalizm #gospodarka #januszebiznesu #bekazlibka
#antykapitalizm #gospodarka #januszebiznesu #bekazlibka
źródło: IMG_4222
Pobierz
Fatlooser +187
To jest p------e, że za 600 tysięcy złotych możesz kupić 100m2 w Busan w Korei Południowej, a w Krakowie to ledwo 40m2 i de facto dalej nie masz gdzie założyć rodziny.
#nieruchomosci
#nieruchomosci

@misja_ratunkowa:
Jeden z 3(!) sensownych komentarzy pod falą j-----a
Miałem rozcięty kciuk, wbił mi się nóż ale tak się wbił od strony dłoni, że ostrze zatrzymało się na kości i od prawej do lewej miałem jedno wielkie cięcie takie w połowie obwodu palca.
Zawiózł mnie znajomy wzieliśmy numerek, wbił do gabinetu, czy da się jakoś przyspieszyć bo mam do połowy rozciętego palca na 1cm w głąb i jeszcze jestem na adrenalinie to nie boli
@Perkotka: tez tak samo miałem to są s--------y
Przez takich ludzi jak ty czy reszta genialnych komentujących jest tam taki syf gdzie ludzie przychodzą z rzeczami niezagrażającymi życiu.
Powinnaś iść do swojego internisty po skierowanie na RTG a następnie ortopeda.
Szpital to nie tylko SOR.
A poza tym po to poszłam do lekarza żeby nie zabierać miejsca na sorze bardziej potrzebującym, a lekarz skierował mnie na sor więc czyje Ty zdanie podważasz frustratko?
@KondominiumKatoSocjalistyczne: śmiesznie bo sytuacja ma miejsce właśnie w Warszawie. Wracam ze szpitala na Solcu, polecam - profesjonaliści.@JagniecymFuterkiemWalekPokryty: orteza i miesiąc w łóżku na