Aktywne Wpisy

ocobiega 0
Jak wyszukać foto człowieka (kobiety w tym przypadku) Internecie jeżeli Google ma ograniczenia co do wyszukiwania ludzi? Poznałem jedną fajną na apce randkowej, ale kurde wyczuwam fake bo jest sztosem, do tego ma 18 lat, mieszka sama(rly?) i do tego chce zaliczki 250pln. Wiem że zaliczka to red flag, ale od 4h ciągiem z nią rozmawiam i gdyby była fake to by chyba tyle nie siedziała na telefonie aby mnie oszukać na

Złamałem kostkę boczną ale mogłem chodzić. Ba, nawet przyjechałem autem na sor (wtedy nie wiedziałem że złamana). Odczekałem swoje, spuchłem, zdjęcie, gips i elo.
@Mikka: Niech lekarze ze służby zdrowia oddadzą mi składkę z powrotem, to sobie takie urazy prywatnie załatwię.
@ExitMan: Też się tego nauczyłem i korzystam. Lepiej poczekać te pół godziny na karetkę, niż na izbie przyjęć być co chwilę odwlekany na później.
@void1984: dlatego te 80% dziennych wyjazdów ZRM jest bezpodstawnych. Nie życzę Ci tego abyś musiał dzwonić po zespół do członka rodziny w momencie, gdy jedzie właśnie do takiego, „doświadczonego” Polaka
@BrakNazwyUzytkownika: Przecież dzwonię gdy potrzebuję pomocy. Karetkę mógłbym wyręczyć, ale wtedy zwiększa się szansa że pacjent umrze w poczekalni. Gdyby dyżurujący nie olewali ludzi przywożonych przez znajomych to bym tego nie robił. Wolę by ktoś poczekał na transport, niżby to moja