Wpis z mikrobloga

@skna: xD ty pewnie jesteś jednym z tych, co do Makdonalda zakłada najlepsze ubrania xD a ze śmieciami idzie pod krawatem, bo co sąsiedzi powiedzą. Aż 10 minut cię męczyło po napisaniu pierwszego komentarza, żeby zrobić dogrywkę xD?
  • Odpowiedz
Dżizas xD jakby ktokolwiek z Was oglądał Boże Ciało to byście wiedzieli, że to heheszkowe nawiązanie do filmu, który jest super i jest w nim obecny słowiański przykuc
  • Odpowiedz
@skna: och nie, polski aktor zrobił przykuc na oscarach, co ja teraz zrobię, jak pojadę gdzieś za granicę będą mnie za to wytykać palcem, to bedzie news nr 1 na całym świecie wszyscy będą się ze mnie śmiać :(
  • Odpowiedz
Przecież to jest tragedia, zamiast stanąć i reprezentować nasz kraj normalnie to musi się o---------c jakieś cringowe sytuacje

@skna: Olaboga Polsze niedoreprezentowali, Jan Trzeci Sobieski siedzi na chmurce i płacze, wstyd na cały świat xDDDD
  • Odpowiedz
Przecież to jest tragedia, zamiast stanąć i reprezentować nasz kraj normalnie to musi się o---------c

@skna: XXXDDD

Reprezentować kraj? A co to sesja ONZ była, a on jest prezydentem?

Pojechał sobie gościu prywatnie na imprezę gdzie prywatne stowarzyszenie wręcza nagrody i nagle "hurr durr godne reprezentowanie kraju"?
  • Odpowiedz