które w takiej skali wyglądu w ich kraju nawet by na nich nie splunęły
@Blaskun: tru dat Pracowałem jakiś czas w portugalskiej firmie, mieszkałem też tam ponad rok i powiem tak - byle Pedro przyjeżdżał do nas to miał takie rwanie, że szkoda gadać, a ten sam Pedro w swoim rodzinnym kraju był przegrywem. Tu naprawdę nie miało znaczenia, czy gość jest przystojny, czy sobą coś reprezentuje itd., wystarczyło że
Piękne to są Brazylijki, polki to nie mogą nawet koło nich stanąć
@headset1: Pfff buahaha, wez pojedz chociaz do Brazylii czlowieku zamiast zyc grafikami randomowych lasek z Copacabany xD I Brazylijka - cokolwiek to znaczy - jest tam tona minsow skory i urody z kazdego zakatku swiata, a w roznych rejonach jak np. Saladwor do 80% to sami czarni xD
Sa ladne dziewczyny ale imo taka sama szansa na cos
Ostatnia zmiana w drzewku komentarzy przyniosła sporo emocji i – nie ma co ukrywać – wiele uwag z Waszej strony. Przeczytaliśmy Wasz feedback, zebraliśmy kluczowe zastrzeżenia i zakasaliśmy rękawy, żeby jak najszybciej poprawić to, co najbardziej przeszkadzało w codziennym korzystaniu z serwisu. Dziś wracamy do Was z podsumowaniem - oto co już udało nam się wdrożyć oraz nad czym będziemy pracować w pierwszej kolejności:
@Blaskun: tru dat
Pracowałem jakiś czas w portugalskiej firmie, mieszkałem też tam ponad rok i powiem tak - byle Pedro przyjeżdżał do nas to miał takie rwanie, że szkoda gadać, a ten sam Pedro w swoim rodzinnym kraju był przegrywem. Tu naprawdę nie miało znaczenia, czy gość jest przystojny, czy sobą coś reprezentuje itd., wystarczyło że
Wykop: lizanie się po jajach p0lakow
@headset1: Pfff buahaha, wez pojedz chociaz do Brazylii czlowieku zamiast zyc grafikami randomowych lasek z Copacabany xD I Brazylijka - cokolwiek to znaczy - jest tam tona minsow skory i urody z kazdego zakatku swiata, a w roznych rejonach jak np. Saladwor do 80% to sami czarni xD
Sa ladne dziewczyny ale imo taka sama szansa na cos