Wpis z mikrobloga

@Matrem: bankowe (iko, revolut, paypall), tidal, sociale (fb, Twitter, ig, snap, zakop, Messenger), cały pakiet Apple (Pages, Keynote, Numbers, pliki, iMovie), rozkład jazdy, airbnb, McDonald’s, hm, kindle, Starbucks, Google tłumacz, mapy Google, uber, Bolt i jeszcze pare XDDD Z wszystkich korzystam co najmniej raz tygodniowo
  • Odpowiedz
  • 0
@d_m_g: popatrzyłem sobie na tego overcasta jeszcze bo trochę chciałbym się zainteresować tematyką podcastów ale szczerze lepsze jest chyba ta apka stockowa wgrana na iPhone bo jest tam więcej podcastów po polsku plus są dość fajnie pogrupowane tematycznie. Jedynie widać od razu że wizualnie overcast jest lepszy, bardziej przejrzysty
  • Odpowiedz
@Matrem: myślę, że podcastów jest tyle samo bo protokół do dzielenia się jest ten sam. Funkcje którą są super w Overcast to Smart Speed i Voice Boost, ten pierwszy wycina ciszę i przerwy, a drugi wyciąga głosy rozmówców. Do tego możliwość tworzenia Smart Playlist.
  • Odpowiedz
  • 0
@d_m_g: jasne, a powiedz jakie podcasty polecasz? Chciałbym się trochę w to wkręcić bo znudziło mi się klepanie w kółko tych samych piosenek na spotify
  • Odpowiedz
@Matrem: Pytanie jaka tematyka Cię interesuje? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Naprawdę teraz mamy w końcu rozkwit na tym rynku w Polsce i jest w czym wybierać, anglojęzyczne to już w ogóle dla każdego coś dobrego.
  • Odpowiedz
  • 0
@d_m_g: dokładnie, widać ogromny progress i mnóstwo nowej treści, może być i po polsku i po angielsku bez różnicy, lubię rzeczy typu produktywność, rozwój, medycyna, lifestyle, rzeczy typu mindfulness takie tematy generalnie
  • Odpowiedz