Aktywne Wpisy

lubie-sernik +499
Zastanawiam się czy lecieć na Borneo zobaczyć Polaka Nosacza na żywo xD
NIe wiem czy warto wydawać dodatkowe ok. 1000 zł na to. Ale co ja mam do roboty w sumie. Chyba się wybiorę zobaczyć rodaka.
Co myślicie?
#sernikpodrozuje
NIe wiem czy warto wydawać dodatkowe ok. 1000 zł na to. Ale co ja mam do roboty w sumie. Chyba się wybiorę zobaczyć rodaka.
Co myślicie?
#sernikpodrozuje
źródło: images
PobierzLecieć do Polaka Nosacza?
- Leeeeeć!!!! 94.5% (2284)
- Nie ma sensu 5.5% (134)

Upadek to przejmujący dramat psychologiczny i świetne studium ludzkiej frustracji, w którym zwykły człowiek, przygnieciony bezdusznym systemem i serią porażek, zrywa z normami społecznymi i wpada w amok. Film rewelacyjnie ukazuje, jak narastająca bezradność i absurdy codzienności popychają jednostkę na skraj szaleństwa.
To idealna propozycja na wieczór -trzymający w napięciu klasyk z genialną rolą Michaela Douglasa, który mocno wciąga i daje do myślenia.
#filmnawieczor #cda
To idealna propozycja na wieczór -trzymający w napięciu klasyk z genialną rolą Michaela Douglasa, który mocno wciąga i daje do myślenia.
#filmnawieczor #cda
źródło: -
Pobierz

#worldofwarcraft
Komentarz usunięty przez autora
@tomeczek: Cieszę się, że wygrali. Mieli pod górę, ale naprawdę dali z siebie wszystko - Method mam wrażenie, że trochę zbyt luźno do tego podszedł. Tak na pewniaka imo. No i dobrze, że tym razem ktoś inny zwinął WF - gdyby cały czas oni
Serio blizzard miał zrobić jedna faze ale jej nie dał? Hah xD
Ale core mieli identyczny przez cały xpack. No i Jeathe przeszedł do nich z Limit, a jest on jednym z najlepszych hpalów na świecie atm.
@Erinalle: Nie przeczę - ale całościowo wypadł na duży plus. Jego bym akurat zostawił... albo zmienił na jakiegoś rshama, ale Meeres dawno powinien być swapnięty na kogoś innego (ale ten ktoś miałby kilkadziesiąt pullów wdrożeniowych, więc to pewnie zaważyło).
Tak się dzieje kiedy ludzie szybciej przechodzą gry niż deweloper je produkuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Haa Tfu! na blizztarda i to co odwala.