Wpis z mikrobloga

nauczcie się raz na zawsze matoły, że kompleksy to nie jest argument którym można doje...ać wszędzie i każdemu, bo kompleksy to głównie brak czegoś u jednostki, ja czegoś takiego nie odczuwam

Kompleks – zbiór myśli, słów, wyobrażeń silnie skojarzonych z pewną inną ważną i silnie zabarwioną emocjonalnie myślą, która zwykle bywa wyparta ze świadomości, stłumiona. Powrót do świadomości tego jądra kompleksu wywołuje zwykle nieprzyjemne afekty, takie jak lęk, niepokój, wstyd.
@jacieniemog28: Nie widziałem tęczowego, który potrafiłby spokojnie dyskutować. Jeśli już, to jest to wyjątek od reguły.
Obrażając mnie dowartościujesz się i poczujesz lepiej tylko na chwilę. Po wyłączeniu konwersacji postaniesz nadal smutnym, nie mogącym znaleźć miejsca w świecie ludkiem. Szczerze, to jest mi ciebie nawet trochę żal. Musisz mieć ciężko w życiu skoro nie potrafisz poradzić sobie z własnymi emocjami, przez co musisz wylewać swoją frustrację na przypadkowych ludzi w internecie.
Nie widziałem tęczowego, który potrafiłby spokojnie dyskutować

@kanapka_z_keczapem:

a ja nie widziałem trolla który by nie zmyślał.

won na czarną

btw. najpierw się czepiacie o pierdołę, potem plujecie że ooo tęczowy się awanturuje, ha tfu na was i wasze upośledzenie