szzzzzz szzzzzz 06.02.2020, 02:44:16 via Android 7 + Moje ulubione jedzonka takie pojedyncze:Poziomki, borówki, suszone pomidory, pieczarki marynowane, makaron, ogórki, kiwi, ogórki konserwowe, grzyby, sałata lodowa, mozarella, czosnek, bazylia, chlebek cebulowy i kukurydziany Teraz wasza kolej
Eattrashdiefast Eattrashdiefast 06.02.2020, 02:46:09 1 + @szzzzzz: kukurydza, cipsy, borówki, czereśnie, mandarynki
narkotykarz narkotykarz 06.02.2020, 02:46:25 via Android 1 + @szzzzzz berlinki, serek kulkowy, kabanosy, chleb tostowy, pomidor, szczypiorek, cebulka mm mmm az sie glodny zrobilem
PokornyJanusz PokornyJanusz 06.02.2020, 02:50:42 via Wykop Mobilny (Android) 19 + @szzzzzz: Łosie, jelenie, sarny, dziki, lisy, borsuki, kuny, jenoty, wilki i rysie.Z ptaków: kuropatwy, bażanty, dzikie kaczki, gęsi, łyski, bekasy i cietrzewie.
b.....r konto usunięte 06.02.2020, 02:51:09 1 + @szzzzzz: szynka z indyka, ogórki konserwowe, jakiś śmierdzący ser z dziurami, grejpfrut, borówki... kurła trudne pytanie
szzzzzz szzzzzz 06.02.2020, 03:14:19 via Android 2 + @Eattrashdiefast brawo@narkotykarz brawo@benzdealer brawoBardzo mi się podobają wasze jedzonka
Krafcuu Krafcuu 06.02.2020, 03:25:25 via Zakop 0 + @szzzzzz: pistacje , ciasteczka zbożowe , chleb, shocko bonsy, makaron
h.....d konto usunięte 06.02.2020, 07:51:46 via Android 3 + @szzzzzz pomelo, mandarynki, banany, arbuz, melon, truskawki, poziomki, maliny, jagody, jabłka kwaskowate, gruszki, pomidory, ogórki, marchew, szpinak, cukinia, sałata, pikantna papryka, modra kapusta, kapusta kiszona, suszone pomidory, ogórki konserwowe, duszone pieczarki, soczewica, czerwona fasola, makaron, ravioli, kus kus, ryż brązowy, kasza gryczana, bulgur, placki ziemniaczane, ryby morskie, krewetki, małże, kalmary, kabanosy bardzo suszone, szynka szwarclandzka, salami, camembert, ser limburski, ser żółty, pesto czerwone, czekolada (mleczna, miętowa, słony karmel), ciacha oreo, ciperkiPokaż całość
Poziomki, borówki, suszone pomidory, pieczarki marynowane, makaron, ogórki, kiwi, ogórki konserwowe, grzyby, sałata lodowa, mozarella, czosnek, bazylia, chlebek cebulowy i kukurydziany
Teraz wasza kolej
Z ptaków: kuropatwy, bażanty, dzikie kaczki, gęsi, łyski, bekasy i cietrzewie.
@narkotykarz brawo
@benzdealer brawo
Bardzo mi się podobają wasze jedzonka