Aktywne Wpisy
kryspin_69 +104
Równy rok po przeszczepie włosów u Pana dr Serkana, koszt 3350Euro metodą DHI #zakola #finasteryd #lysienie #przeszczepwlosow
Larsberg +112
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
Co myślicie?
#ps4 #xboxone #pcmasterrace #gry
Rozumiem istnienie easy dla ludzi którzy chcą szybko przejść oglądając fabułę jednak są ludzie jak ja którzy lubią wyzwanie i wkurza mnie to, że nawet na hard Masz tutorial na starcie, waypoint Gdzie iść, info co robić itd.
Trzeba było pomyśleć, przygotować się do walki ogarnąć mikstury, zbierać to sobie, obrać taktykę, nauczyć się jak kogoś pokonać. Wtedy rozwijanie postaci ma sens. Dużo tracisz grając na łatwym. Dla mnie to fun :D
Osobiście nie wyobrażam sobie czerpać przyjemność z poziomem trudności poniżej hard, byłoby zwyczajnie zbyt nudno i łatwo.
Przykładem jest wiedźmin, gdyby nie najtrudniejszy poziom trudności to walki byłyby nudne jak flaki z olejem...
Ja nie mam nic przeciwko tym poziomom trudności. Sam z kuzynem ogrywaliśmy po nocach Wolfensteina na trudnym, co było niesamowicie pasjonujące. Tylko w tym momencie z powodu chęci skupienia się na fabule itp gram na łatwy/normalny. Chcę po prostu bezproblemowo przejść grę i mieć frajdę z tego. A wszędzie widzę tylko demonizowanie jak to teraz gry są łatwe dla debili. Może problem leży w odpowiednim
Teraz wracam z pracy zmęczony, to szukam czegoś na odstresowanie.
Ostatnio męczył mnie grind w Zeldzie. Poznajdywałem glitche. Pokopiowałem sobie hajs i bronie. No i git. Teraz można grać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoją drogą - nie rozumiem dlaczego się odeszło od kodów do gier. Przecież to było miód rozwiązanie dla casualowych graczy.
quen udez unik quen udez unik quen udez unik i tak do posrania, przeszedlem gre na wszystkich poziomach trudnosci uzywajac tylko tego patternu xD
Nowe Gears of War - dla mnie niegrywalne, bo nie ma full auto aim. :(
Dlatego chcesz mieć przedłużone flaki z olejem?
Jednocześnie rozumiem, że ktoś po prostu chce się zrelaksować po całym dniu pracy. Gry mają dawać przyjemność i jak ktoś chce to może nawet grać na kodach
Ale to może dlatego że zwykle hack'n'slash mnie nudzą