Aktywne Wpisy
zapalara +68
Troche o naszym IT. Sam jestem na UoP, ale pracowałem na B2B przez lata również (prawdziwe B2B dla klientów bez L4, miejsca pracy, godzin itd).
Mój komentarz do tego co robi rząd z umowami B2B.
Jak to wprowadzą nowe IT zupełnie sie zawinie stąd. W regionie do estonii, do rumunii, zaraz do ukrainy. Nie jesteśmy konkurencyjni już teraz, bez B2B to będzie dramat.
Durni
Mój komentarz do tego co robi rząd z umowami B2B.
Jak to wprowadzą nowe IT zupełnie sie zawinie stąd. W regionie do estonii, do rumunii, zaraz do ukrainy. Nie jesteśmy konkurencyjni już teraz, bez B2B to będzie dramat.
Durni
nowszyja +36
Czaicie, że w 2025 roku Polacy tłumnie wykańczają mieszkania panelami winylowymi, czyli gumolitem? Plastikowe g---o, symbol biedy lat 90-tych wrócił do mieszkań jako boazeria milenialsów xDDDDD
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
źródło: images
Pobierz

Czy ktoś ma ulokowane środki w funduszach Millenium TFI? Jest sens tam władować trochę kasy ?
jak to ktoś powiedział, 75% aktywnie zarządzanych funduszy nie wygrywa z rynkiem (a ma większe opłaty)
a samo pytanie przypomina - chcę kupić numer w sieci "XYZ gsm" bez info - z jakiej oferty chcesz brać :)
napisz może jakie konkretne fundusze chcesz wybrać... to coś można będzie więcej powiedzieć...
bo póki co to wygląda wpis jak
i ten Millennium Absolute Return SFIO Kat. A
https://www.bankmillennium.pl/o-banku/serwis-ekonomiczny/notowania-tfi
więc jeżeli już bym musiał wybrać z tych dwóch.. to pierwszy
Warto zakładać rachunek maklerski w banku czy lepiej od razu na trading212?
bez maklerki itp.
do zabawy w akcje... no to rachunek maklerski już tak.. a czy weźmiesz w banku, czy w pompowanym tu przez program partnerski 212, czy w degiro czy innym revolucie - to już insza inszość... - zwracaj uwagę jedynie, z jakiego brokera akcje możesz transferować do innego (bo wtedy kupujesz fizyczne akcje) a który
Revolut nie daje takiej opcji, Degiro daje ale na droższym koncie, 212 to bodaj tylko CFDki, a biura maklerskie - dają chyba wszystkie
jeżeli wiesz, w co chcesz zainwestować... to szukaj, jak to zrobić najtaniej... akcje, etfy, certyfikaty inwestycyjne etc..
jeżeli nie wiesz - no to najpierw się poucz, żeby chociaż wiedzieć W CO chcesz wejść.. a potem ew. można poszukać jak wejść najtaniej
https://www.inteligentnyinwestor.pl/