Aktywne Wpisy

kuba_172 +159

leniar 0
mirki jak oceniacie plusy i minusy mieszkania na ostatnim piętrze w bloku? jestem na etapie rozglądania się za mieszkaniem i znalazłem mieszkanie na 10 piętrze. jutro będę dzwonił, żeby się umówić na oględziny. czy jest coś na co powinienem zwrócić szczególną uwagę przy oglądaniu w porównaniu do "zwykłego" mieszkania?
blok z 1975 i niby po termomodernizacji. w opisie jest, że winda jest nowa, więc myślę, że nie będzie się często psuła, ale
blok z 1975 i niby po termomodernizacji. w opisie jest, że winda jest nowa, więc myślę, że nie będzie się często psuła, ale

źródło: comment_IpTpNHtrRQnb3EgipQ6pvFUOFN53gFNz.jpg
Pobierzźródło: comment_dd3doBvXqdVk2ZiaOPGtewCn83pYK6Oh.jpg
PobierzTo główna droga łącząca plac wolności i scisle centrum z Manufakturą oraz starym miastem
źródło: comment_4UMcn4tmcroPEdqboq9i1OQepNAVPFpV.jpg
Pobierz@Zielone_Jabuszko_Rosnie_Sobie: No tak średnio. Odpowiednik rejonu Pałacu kultury to raczej okolice Piłsudskiego.
Rejon Placu Wolności to raczej taka warszawska Praga
A ta dziura stoi juz z 10 lat bo miasto nie moze sobie poradzic z wyegzekwowaniem odbudowy zabytku bezprawnie zburzonego.
źródło: comment_m0tuDypHq8Gy37S13RBJG3LuQfF2ys3G.jpg
PobierzTo byl glowny plac nowego miasta i stał przy nim ratusz oraz skupialo sie życie Łodzi przez dlugi czas.
Pilsudskiego do poznej komuny o obecności centrala, nie bylo nicztm wiecej jak dużym traktem komunikacji. Dopiero przy budowie Widzewa i Retkini nabrało znaczenia.
Zabytkowa i wyjatkowa, narozna kamienica. Z tego co wiem jedyna w PL.
Co prawda juz jest po remoncie ale stala tak ładnych kilkanascie lat.
źródło: comment_PoZut5BS8pgVj0sj8dCGk3RKSLfkICwT.jpg
Pobierz@Zielone_Jabuszko_Rosnie_Sobie: Aha czyli mówimy o czasach 50 lat temu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wtedy te kamienice zapewne lepiej wyglądały. A jak były nowe to już w ogóle...
Myślałem, że mówimy o obecnych czasach, gdzie centrum Łodzi przesunęło się na południe.
No a wrzucanie zdjęć kamienic już dawno wyremontowanych to zupełny hit. Czemu nie wrzucisz zdjęcia kamienic po remoncie?
Tez kiedyś broniłem tego miasta, przeszło mi jak popatrzyłem na normalne polskie miejscowości.
@Zielone_Jabuszko_Rosnie_Sobie: Wytykanie Ci Twoich manipulacji to obrona Łodzi? XD
Zacznij pisać rzetelnie i wrzucaj aktualne zdjęcia to będziemy mogli atakować/bronić to miasto.
BTW Jakie to "normalne polskie miejscowości" masz na myśli?
@Zielone_Jabuszko_Rosnie_Sobie: Widzę.
Nie widzę natomiast sensu w pisaniu głupot typu że centrum Łodzi (odpowiednik okolic PKiN w Wawie) jest w rejonie Palcu Wolności. Nie widzę też sensu do odwoływania się do czasów sprzed pół wieku. Nie widzę sensu wrzucania nieaktualnych zdjęć.
Masz jakiś kompleks Łodzi i próbujesz go w ten sposób leczyć?
PS Nadal czekam na te "normalne polskie miejscowości"
jest sens odwołania sie do centrum miasta jako rejonów dla niego najwazniejszych. nie wiem co ubzdurałeś sobie z jakimis danymi sprzed pół wieku.
zdjecia sa aktualne.