Aktywne Wpisy

simpiara +225
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +7
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

Powiedzcie mi, dlaczego nataliści tak się zachowują? Tak jakby to nie oni stworzyli to dziecko, tylko ktoś im podrzucił i rozkazał wychowywać.
#dzieci #rodzina
źródło: comment_f8XO72sPgZoJqvqwNzk2CpA0Jb36bl2Y.jpg
PobierzŻegnam definitywnie.
Co z tego, że ci debile żyją w swojej rzeczywistości i nie mają takich intencji, skoro ich dziecko i tak zostaje prędzej czy później
Ogarnij najpierw podstawy, bo jakakolwiek sensowna odpowiedź na te twoje durne pytania sprawi ci ogromny kłopot...
To akurat bezwartosciowy arguemt, na kazda zmienna losowa w wydarzeniach prawdolodobienstwo (czyli ryzyko w przypadku negatywow) przypada wieksze niz zero. Gdyby takiego arguemntu uzywac to nie dokonawlibysmy zadnych czynnosci, wiec nie ma on racji bytu.
Sa inne argumenty
@In_thrust_we_trust: Ale ten argument dotyczy tworzenia nowych istnień obciążonych dożywotnim ryzykiem, a nie wszystkich czynności, które chcąc nie chcąc dokonujemy już istniejąc.
To twoje sformułowanie, ja nigdy nie obraziłbym
@HAL__9000: w tym w ktorym jak nie masz odpowiedzi na pytanie to zaczynasz wyzywac np. mnie lub @poprostumort i mase innych rozmowcow xD w tym, ze tak Cie rzekomo boli na jakie to cierpienie skazujemy nowych ludzi rozmnazajac sie, ale Twoja proba zranienia z premedytacja innych uzytkownikow juz jest ok xD jestes hipokryta i tyle. ja juz serio skonczylam bo jestes nudnym rozmowca ktory
bardzo ciekawa myśl, zwłaszcza w kontekście tego że głównym zarzutem wykopowych antynatalistów wobec natalistów jest... nieumiejętność przezwyciężenia instynktu rozmnażania xDDD
Wyjaśniłem wszystkie kwestie i odpowiedziałem na wszystkie pytania z wyjątkiem twojego, gdzie chwilę wcześniej poinformowałaś mnie o wrzuceniu mnie na czarnolisto. Ale widocznie te "wyzwiska" was tak ubodły, że nawet merytorycznej treści nie zauważacie ( ͡°
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Instynkt
Bo etologia i link na wikipedii ktory podalem Twierdza inaczej
Pozdrawiam