Wpis z mikrobloga

@Eliade: Widzę, że niektórym ciężko ogarnąć, że każdemu człowiekowi powinno zależeć nie tylko ja jego kraju, ale też na całym świecie xD Hehehe powiedziała, że Jarkowi zależy tylko na Polsce XdXdDxD Przecież to dobrze lololol, pochwaliła go
  • Odpowiedz
@Eliade: Pewnie to złudzenie ale gdybym miał ocenić czy ta pani z fotki jest jakoś nieprzeciętnie inteligentna czy też mądra miałbym problem. Nawet z okularami które ponoć dają +5 do wyniku. Może chodzi o uśmiech? Ten uśmiech nie jest jakoś wysublimowany jak u Mona Lisy. Raczej łgarski. I z lekka głupi. Al e to może być moje indywidualne odczucie.
  • Odpowiedz
Widzę, że niektórym ciężko ogarnąć, że każdemu człowiekowi powinno zależeć nie tylko ja jego kraju, ale też na całym świecie xD Hehehe powiedziała, że Jarkowi zależy tylko na Polsce XdXdDxD Przecież to dobrze lololol, pochwaliła go

@Alex_mski: huehue niech prezydentem Polski zostanie kosmopolita najlepiej
  • Odpowiedz
@Alex_mski: każdemu człowiekowi, bo jest człowiekiem i powinien w jakiś sposób dbać o każdego innego człowieka, ale polityk to jest zawód, w którym płacimy stricte, za zainteresowanie się konkretnym obiektem, w tym przypadku Polską.
  • Odpowiedz