Aktywne Wpisy

alberto81 +55
Poszukiwania Tadeusza Dudy...
Dopiero przy większych akcjach wychodzi jak policja jest niedoinwestowana (kałach)
#limanowa #policja #sluzbymundurowe #polska #ciekawostki
Dopiero przy większych akcjach wychodzi jak policja jest niedoinwestowana (kałach)
#limanowa #policja #sluzbymundurowe #polska #ciekawostki
źródło: 512970686_122262339062231178_7103576852269976098_n
Pobierz
kuba-rozpruwa +130
Wyobraźcie sobie co się tu będzie działo jak dotrze do nas fala Ukraińców z PTSD po wojnie. Armagedon będzie xD ciekawe ilu nowych seryjniaków nie będą w stanie złapać.
#limanowa
#limanowa

Co muszę się nauczyć aby móc ubiegać się o pracę jako tester oprogramowania? Polećcie jakieś dobre kursy lub źródła gdzie mogę nabyć potrzebną mi wiedzę.
Czyli pewnie ISTQB + narzędzia do automatyzacji w zależności od tego co byś dokładnie chciał testować. Proponowałbym zacząć od selenium albo czegoś podobnego, w webdevie najwięcej jest u nas pracy.
Nie chcę zniechęcać, ale rynek testerów jest zalany ludźmi bez większego doświadczenia, po przebranżowieniu itd. itp. Trudno znaleźć pierwszą pracę.
Załóż sobie konto na githubie, napisz ładny zestaw testów do właściwie dowolnej strony (niech to nawet będzie wykop, czemu nie) i może uda ci się przebić w rekrutacji. Chętnych teraz jest